Nieuwe vloertegels? Maak hier je keuze!

Kiezen voor Van Calster, is kiezen voor:

 • Eindeloze mogelijkheden
  - Vloertegels, wandtegels, terrastegels, (keramisch) parket, laminaat, …
  - Trendy, rustiek, modern, klassiek…altijd volgens de laatste trends!
 • Inspirerende toonzalen
  - Eigentijds met levensechte presentaties
  - Persoonlijk advies door specialisten
 • Gegarandeerd de scherpste prijzen
  - Rechtstreekse inkoop bij de fabrikant
  - Zeer ruime stock van >200.000m² 
  - Steeds volgens de hoogste kwaliteitsnormen
 • Snelle levering
  - Zeer ruim assortiment op voorraad
 • Persoonlijk en professioneel advies
  - Ruim 50 jaar ervaring en expertise
  - Advies op maat van jouw wensen en budget
 • Doe-het-zelf of totaaloplossing
  - Professionele plaatsingsdienst
  - Van tegels tot complete badkamerrenovatie

Laat je het plaatsen van je vloertegels liever aan een professionele vloerder over?

Vraag naar onze plaatsingsdienst.

Vloeren

Vloertegels: voor sprekende vloeren met uitstraling

Hoge kwaliteit vloertegels aanschaffen voor je vloeren in huis? Vloertegels voor je woonkamer, keuken, slaapkamer of een terras bestel je bij Van Calster. Naast een unieke uitstraling geven vloertegels de vloeren in huis eveneens een bijzondere sfeer. Sterke, mooie tegels geven je vloeren karakter! Daarnaast kan je er allerlei effecten mee creëren. Kom daarom vloertegels spotten bij Van Calster en laat je verrassen door de talloze mogelijkheden voor jouw vloeren. Met ruim 50 jaar ervaring weten we als geen ander wat jouw vloeren nodig hebben om er schitterend uit te zien!

Waarom je voorkeur uitgaat naar Van Calster vloertegels

Van Calster heeft een verrassend aanbod vloertegels voor allerlei soorten vloeren. Dankzij de eindeloze mogelijkheden die wij bieden, is ieder interieur te verrijken met schitterende vloertegels. Het is aantrekkelijk om bij ons je vloertegels te bestellen, want je profiteert ten allen tijde van onze scherpe prijzen. We kopen rechtstreeks in bij de fabrikant en verzekeren je van een snelle levering. Beschik je over twee linkerhanden? Maak je geen zorgen, want Van Calster heeft eigen vakmensen in dienst die met liefde voor jou in actie komen. En natuurlijk kan je altijd rekenen op persoonlijk en professioneel advies bij de aankoop van vloertegels voor je vloeren. 

Waarom je kiest voor tegels in huis

Wat maakt het aantrekkelijk om je vloeren te bedekken met tegels in plaats van hout, zeil of vloerbedekking? Vloertegels voor vloeren zijn in de meeste gevallen zeer geschikt voor vloerverwarming, terwijl ze in de zomer heerlijk koel aanvoelen. Tegels voor vloeren zijn verder gemakkelijk te onderhouden, kunnen prima tegen een stootje en zijn altijd verkrijgbaar in een sfeer die jou aanspreekt. Vaak worden tegels voor vloeren geassocieerd met een kille uitstraling, maar dat is bij onze tegels zeker niet het geval! Vloertegels voelen soms glad aan, maar tegenwoordig zijn steeds meer tegels voorzien van een reliëf. Let er bij het schoonmaken van de vloertegels goed op dat je ook de voegen reinigt. Meer informatie nodig? Leg je vraagstuk neer bij een van onze deskundigen. 

Wat is het aanbod vloertegels en welke mogelijkheden zijn er?

Bij ons profiteer je altijd van een fantastisch aanbod vloertegels. Kies bijvoorbeeld uit keramische vloertegels, grote vloertegels en extra grote keramische tegels (XXL). Gaat je voorkeur uit naar keramisch parket, patroontegels of terrastegels? Je vindt al deze tegels in onze winkel! De vloertegels voor jouw vloeren zijn er namelijk in een stijl en uitstraling die jou aanspreken: klassiek, modern, trendy of juist rustig. Kortom: geef je vloeren een compleet nieuwe uitstraling met Van Calster vloertegels. 

Kom vloeren en vloertegels bekijken in onze inspirerende toonzalen

Ben je benieuwd naar wat er mogelijk is qua vloertegels? Kom eens langs in onze inspirerende toonzalen en laat je verrassen door de levensechte presentaties. Bovendien is een bezoek aan onze showrooms een uitstekende manier om je persoonlijk te laten adviseren door één van onze specialisten. Waar je keuze uiteindelijk ook op valt, bij Van Calster kan je altijd rekenen op vakkennis, een uitstekende service en een zeer correcte prijs. Dit maakt het aantrekkelijk om bij ons je vloertegels te bestellen!