Kies je badkamertegels

Vind hier een overzicht van realisaties met keramische tegels ideaal voor de badkamer.  Dit aanbod is slechts een deel van ons badkamertegel gamma.  Maar op deze pagina krijg je alvast een idee van hoe de tegel past in een badkamer. Vraag meer advies voor jouw ideale badkamertegel in onze toonzaal. Gegarandeerd voor ieder wat wils.

Onze selectie: 20 artikels

Badkamer tegels

Meer sfeer met de meest unieke badkamertegels

De badkamer is de ruimte in huis waar je even heerlijk tot jezelf kunt komen na een lange dag werk. Om je optimaal te kunnen ontspannen, is de juiste sfeer belangrijk. Bij Van Calster begrijpen wij dat. Daarom hebben wij de leukste badkamer tegels in ons assortiment, speciaal voor jou! Je hebt keus uit een groot aanbod badkamer tegels van een hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs. Bekijk snel het assortiment vloer- en wandtegels voor de badkamer en laat je verrassen door ons prachtige aanbod!

Het ruime aanbod vloer- en wandtegels voor de badkamer bij Van Calster

Ben je op zoek naar een specifiek soort vloer- of wandtegels voor de badkamer? Dankzij ons ruime aanbod slaagt vrijwel iedereen in zijn zoektocht naar de perfecte tegels. 

We hebben prachtige grote wandtegels voor de badkamer voor een ruimtelijk gevoel, maar ook kleine wandtegels voor de badkamer die de retro look van de ruimte versterken. Ga voor keramische vloertegels, mozaïekvloertegels of sfeervolle patroontegels. Voor de moderne of de industriële interieurstijlen zijn XXL vloer- of wandtegels voor de badkamer juist weer erg geschikt.

Welke tegels badkamer kies jij?

Aan soorten en stijlen geen gebrek. Duizelt het je een beetje? Wij maken je graag wegwijs in de trends en mogelijkheden van badkamer tegels.

De verschillende vormen badkamer tegels

Qua vorm badkamer tegels zijn er oneindig veel mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld voor langwerpige tegels gaan. Deze lange, smalle, rechthoekige badkamer tegels worden in een visgraatpatroon gelegd. Het resultaat is uniek, speels en stijlvol. Nog een leuke optie zijn hexagontegels die iets zachtere vormen in de badkamer brengen.

De verschillende looks badkamer tegels

Welke look wil jij graag voor je badkamer? Voor de industriële badkamers wordt vaak voor tegels met een betonlook gekozen. Dit is het perfecte alternatief voor beton ciré, aangezien badkamer tegels veel beter tegen water kunnen. 

Wil je juist een Scandinavische, landelijke of botanische badkamer? Dan zijn de houtlook badkamer tegels voor jou weggelegd. Kies een design dat jouw badkamerstijl benadrukt en naar het volgende niveau brengt. 

Ben je meer fan van een tropische, mediterrane of bohemian stijl? Portugese, Spaanse of Marokkaanse tegeltjes zijn dan de ideale keuze. Met de vrolijke kleurtjes en patroontjes creëer je een unieke badkamer die je een zomers gevoel geeft.

De verschillende groottes badkamer tegels

Badkamer tegels zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. De grote wandtegels voor de badkamer zijn zeer populair. Niet alleen omdat ze het geliefde, strakke uiterlijk versterken van de moderne badkamer, maar ook omdat er minder voegen nodig zijn. Dit betekent dat je badkamerwand veel makkelijker schoon te maken is. Bovendien laten grote wandtegels voor de badkamer de ruimte optisch groter lijken. 

Ben je fan van kleine wandtegels voor de badkamer of wil je graag Portugese badkamer tegels toevoegen aan de wand, maar hou je van de ruimtelijkheid en het gemak dat grote tegels bieden? Dan kun je er ook voor kiezen om de kleine badkamer tegels enkel te gebruiken om je spiegels te omkaderen of om ze te gebruiken boven en naast het bad.

Kom bij ons langs

Benieuwd naar de badkamer tegels van Van Calster? Bekijk ons assortiment online of ontdek onze vloer- en wandtegels voor de badkamer in één van onze showrooms. Je bent van harte welkom! Wij helpen je graag te vinden wat je zoekt en geven op basis van onze vakkennis vrijblijvend advies, zodat je de badkamer tegels in huis haalt die echt op jouw wensen aansluiten. Kom snel langs; de koffie staat al klaar!

Vraag vandaag nog jouw stalen aan!

Laat je het plaatsen van je vloertegels liever aan een professionele vloerder over?

Vraag naar onze plaatsingsdienst.

Onderhoudstips

Graag advies om jouw nieuwe vloer verder te onderhouden?