website-cta-720x320-01 website-cta-720x320-02

Straffe ZomerSolden

Heel deze maand Super Solden bij Van Calster.
Kom langs en profiteer nu van de beste Saloncondities!

Iedereen van harte welkom! Let wel, toonzaal Geel tijdelijk gesloten.

Onze selectie: 95 artikels

Patroontegels zijn terug hip!

Patroontegels zijn weer helemaal in. Ze zijn beschikbaar in alle kleuren en vormen. Cementtegels waren vooral rond 1900 heel populair en zijn nu vaak nog te bewonderen in oude herenhuizen.  De herkenbaarheid van deze patroontegels kan eenvoudig in jouw woning weer naar boven gehaald worden.

Patroontegels zijn helemaal terug

Maar vandaag zijn ze helemaal terug van weggeweest! Je vindt ze terug in eigentijdse interieurs om gangen, keukens, woonkamers, toilet..., op te fraaien. De verschillende weelderige, kleurrijke motieven lenen zich hier ideaal toe. Zowel in combinatie met een klassiek als modern interieur. Met patroontegels krijgt jouw interieur meteen veel meer karakter.

Ruim aanbod patroontegels

Bij Van Calster vind je een ruime collectie tijdloze patroontegels. Zowel de handgemaakte cementtegels met verschillende motieven, als de alom gekende Zelliges en de keramische patroontegels.

De cementtegels zijn de klassieke en onverwoestbare patroontegels. Maar ook perfecte keramische imitaties van de hoogste kwaliteit. Vaak niet van de echte te onderscheiden. Deze laatste worden machinaal gemaakt en zijn bijgevolg aanzienlijk goedkoper. Geniet dankzij keramische patroontegels van het onderhoudsgemak van een keramische tegel en de sfeer van een klassieke cementtegel. Bij ons zijn de patroontegels bijgevolg de beste kwaliteit voor de beste prijs.

Een vlekbestendige keramische patroontegel, ideaal als blikvanger in de keuken.

De tegels zijn eenvoudig afwasbaar en bijgevolg ideaal voor het kuisen en onderhouden van je keuken. Geef jouw keuken een persoonlijke toets door er de leukste patroontegels in te verwerken. Zo is jouw keuken meteen een unieke ruimte die in het oog springt. 

Patroontegels worden vaak ook gebruikt om het toilet op te vrolijken. Ook jouw kleinste kamer verdient de juiste persoonlijkheid. Je wordt er gegarandeerd instant gelukkig van.

Ben je klaar om jouw huis op te vrolijken met de beste patroontegels? Ontdek ons ruim gamma patroontegels in onze toonzalen en krijg het juiste advies of doe al inspiratie op in onze online webshop.

Vraag vandaag nog jouw stalen aan!

Laat je het plaatsen van je vloertegels liever aan een professionele vloerder over?

Vraag naar onze plaatsingsdienst.

Onderhoudstips

Graag advies om jouw nieuwe vloer verder te onderhouden?