website-cta-720x320-01 website-cta-720x320-02

Straffe ZomerSolden

Heel deze maand Super Solden bij Van Calster.
Kom langs en profiteer nu van de beste Saloncondities!

Iedereen van harte welkom! Let wel, toonzaal Geel tijdelijk gesloten.

Onze selectie: 153 artikels

Keramische terrastegels, stijlvol en duurzaam!

Onze keramische terrastegels zijn steeds minimaal 2 cm dik en hierdoor zeer geschikt om te plaatsen op jouw terras. Onze keramische terrastegels voor buiten zijn slijtvast, vorstbestendig, vlekbestendig en beschikken zij over een anti-sliplaag. Vaak vind je bij ons dezelfde tegel ook voor binnen in een versie van 1 cm dikte. Zo kan je de look van binnen doortrekken tot aan jouw terras. Dat brengt harmonie en eenheid en zorgt voor een optimale terrasbeleving.

Keramische terrastegels bieden verschillende voordelen

  • Weerbaar: terrastegels kunnen tegen een stoot en hebben een hoge buigweerstand
  • Duurzaam: tuintegels zijn bestand tegen weer en wind
  • Keramische terrastegels zijn verder temperatuurbestendig
  • Onderhoudsvriendelijk en eenvoudig proper te houden
  • Gemakkelijk te plaatsen
  • Kleurvast: tuintegels zijn onaantastbaar door licht

Keramische terrastegels zijn eenvoudig in onderhoud

Mits een goede verzorging van jouw keramische terrastegels heb je er jarenlang genot van.  Let wel op bij het reinigen van jouw keramische terrastegels. Maak gebruik van neutrale schoonmaakmiddelen. Veeg vervolgens nog na met proper water. Op die manier houd je je keramische terrastegels het mooist. Gebruikte je toch de verkeerde producten? Geen nood ga dan aan de slag met een diepreiniger om jouw keramische tuintegels weer als nieuw te krijgen.

Keramische parketvloer

De nieuwste trend is keramisch parket voor buiten. Deze ‘houtlook’ terrastegels zorgen voor een zeer mooie afwerking van jouw terras en passen zowel bij een klassieke als bij een hedendaagse tuin. Door de levensechte print en voelbare houtstructuur zijn deze tegels bijna niet van echt hout te onderscheiden!

Een keramische terrastegel is verder eenvoudig te plaatsen

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de handige terrasdragers. Ideaal voor elke doe-het-zelver! Op die manier heb je het kostenplaatje van jouw terras zelf beter in de hand.

Enkele suggesties voor je nieuwe terrastegel? 

Ontdek zeker onze: terrazzo terrastegels, natuursteen terrastegels, houtlook terrastegels of ons ruim aanbod aan goedkopere terrastegels.

Ontdek in onze webshop onze verschillende soorten keramische terrastegels of bezoek een van onze showrooms om meer informatie te krijgen over het bestellen en plaatsen van jouw keramische terrastegels. Wij geven je advies op maat.

Vraag vandaag nog jouw stalen aan!

Laat je het plaatsen van je vloertegels liever aan een professionele vloerder over?

Vraag naar onze plaatsingsdienst.

Onderhoudstips

Graag advies om jouw nieuwe vloer verder te onderhouden?