Keramische terrastegel, stijlvol en duurzaam!

Onze keramische terrastegel zijn steeds minimaal 2 cm dik en hierdoor zeer geschikt om te plaatsen op uw terras. Onze keramische tegels voor buiten zijn slijtvast, vorstbestendig, vlekbestendig en beschikken zij over een anti-sliplaag. V...

Onze keramische terrastegel zijn steeds minimaal 2 cm dik en hierdoor zeer geschikt om te plaatsen op uw terras. Onze keramische tegels voor buiten zijn slijtvast, vorstbestendig, vlekbestendig en beschikken zij over een anti-sliplaag. Vaak vindt u bij ons dezelfde tegel ook voor binnen in een versie van 1 cm dikte. Zo kan u de look van binnen doortrekken tot aan uw terras. Dat brengt harmonie en eenheid en zorgt voor een optimale terrasbeleving.

Keramische parketvloer

De nieuwste trend is keramisch parket voor buiten. Deze ‘houtlook’ tegels zorgen voor een zeer mooie afwerking van uw terras en passen zowel bij een klassieke als bij een hedendaagse tuin. Door de levensechte print en voelbare houtstructuur zijn deze tegels bijna niet van echt hout te onderscheiden!

Een keramische terrastegel is verder eenvoudig te plaatsen, denk hierbij bijvoorbeeld aan de handige terrasdragers. Ideaal dus voor elke doe-het-zelver!

Bezoek onze ruime terrasafdeling in een Van Calster showroom bij u in de buurt en vraag advies op maat!

tot
Deze site bevat slechts een kleine greep uit ons gamma. Ontdek onze meer dan duizend referenties in onze toonzalen.

Onderhoudstips

Hebt u uw wonderbaarlijke vloer gekozen en hebt u graag advies om deze verder te onderhouden?
Bekijk onze tips voor meer informatie.