Keramische terrastegels, stijlvol en duurzaam!

Onze keramische terrastegels zijn steeds minimaal 2 cm dik en hierdoor zeer geschikt om te plaatsen op uw t...

Onze keramische terrastegels zijn steeds minimaal 2 cm dik en hierdoor zeer geschikt om te plaatsen op uw terras. Onze keramische tegels voor buiten zijn slijtvast, vorstbestendig, vlekbestendig en beschikken zij over een anti-sliplaag. Vaak vindt u bij ons dezelfde tegel ook voor binnen in een versie van 1 cm dikte. Zo kan u de look van binnen doortrekken tot aan uw terras. Dat brengt harmonie en eenheid en zorgt voor een optimale terrasbeleving.

Keramische parketvloer

De nieuwste trend is keramisch parket voor buiten. Deze ‘houtlook’ tegels zorgen voor een zeer mooie afwerking van uw terras en passen zowel bij een klassieke als bij een hedendaagse tuin. Door de levensechte print en voelbare houtstructuur zijn deze tegels bijna niet van echt hout te onderscheiden!

Een keramische terrastegel is verder eenvoudig te plaatsen, denk hierbij bijvoorbeeld aan de handige terrasdragers. Ideaal dus voor elke doe-het-zelver!

Bezoek onze ruime terrasafdeling in een Van Calster showroom bij u in de buurt en vraag advies op maat!

website-cta-720x320-01 website-cta-720x320-02

Opendeur nov 2021

In november zijn het OPENDEURDAGEN bij Van Calster.  Kom deze maand dus zeker langs en profiteer van de beste DEALS. Iedereen welkom!

Onze selectie: 341 artikels

Vraag vandaag nog jouw stalen aan!

Laat u het plaatsen liever aan een professional over?

Vraag naar onze plaatsingsdienst.

Onderhoudstips

Graag advies om uw nieuwe vloer verder te onderhouden?