Van Calster, expert in terrastegels!

Van Calster heeft de ruimste keuze aan terrastegels, zowel in natuursteen als keramiek. Onze kwalitatieve t...

Van Calster heeft de ruimste keuze aan terrastegels, zowel in natuursteen als keramiek. Onze kwalitatieve terrasvloeren zijn duurzaam en slijtvast. Wij bieden u steeds de scherpste prijs, snelle levering en persoonlijk advies op basis van ruim 50 jaar ervaring. 

Natuursteen terrastegels

Natuursteen is duurzaam en tijdloos. Ontdek ons uitgebreide aanbod aan verschillende prijzen. U vindt bij ons zowel de Chinese blauwsteen als Vietnamese natuursteen. De klassieke en zeer populaire Belgische blauwe hardsteen mag uiteraard ook niet ontbreken in dit rijtje. 

Van een trendy tot klassieke uitstraling, natuursteen is altijd een perfecte keuze. Vele van onze natuurstenen tegels zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en hierdoor ideaal om ineens door te trekken van uw woning naar uw terras.

Laat u ook eens inspireren in één van onze toonzalen en vraag onze experts gerust om een advies op maat van uw wensen en tuinplan.

Keramische terrastegels

Sinds enkel jaren kan u bij Van Calster ook kiezen voor een keramische terrastegel. Deze tegels zijn steeds minimaal 2 cm dik en bieden heel wat voordelen. Zo zijn deze tegels slijtvast, vorstbestendig en antislip. Vlekken van de barbecue of tuinfeest behoren ook tot het verleden daar keramische terrastegels tevens vlekbestendig zijn! Vaak vindt u bij ons dezelfde tegel ook voor binnenshuis in een versie van 1 cm dikte. Zo kan u de look van binnen en buiten doortrekken. Dat brengt harmonie en eenheid en zorgt voor een optimale terrasbeleving.

website-cta-720x320-01 website-cta-720x320-02

Opendeur nov 2021

In november zijn het OPENDEURDAGEN bij Van Calster.  Kom deze maand dus zeker langs en profiteer van de beste DEALS. Iedereen welkom!

Vraag vandaag nog jouw stalen aan!