Uitvoering van jouw badkamerrenovatie

Je hebt ervoor gekozen om jouw badkamer te laten vernieuwen door Van Calster. Wat mag je van ons verwachten en hoe worden de werken uitgevoerd?  We leggen de 5 fases van een badkamerrenovatie hieronder aan je uit.

1. Opmeting en planning

Door: projectleider

De projectleider overloopt met jou de offerte en planning en meet jouw badkamer op.
Hij is je enige aanspreekpunt doorheen jouw badkamerrenovatie en zorgt voor een professionele en strikte opvolging van de werken door de verschillende vakmensen.

2. Breken en ruimen

Door: uitbreekwerker

De uitbreekwerker gaat secuur te werk en plakt de te beschermen delen af. Chape, vloeren, tegels, sanitair, leidingen en elektriciteit worden vakkundig uitgebroken en geruimd.

3. Sanitair & elektriciteit

Door: loodgieter en elektricien

De bekabeling en sanitaire leidingen worden vernieuwd door de elektricien en loodgieter.

4. Chapewerken en plaatsing

Door: chapewerker, vloerder, gyprocwerker en loodgieter

Alle chapewerken, eventuele metselwerken en de nodige vloer- en tegelwerken worden uitgevoerd. Daarna plaatst de loodgieter de nieuwe sanitaire toestellen en komt de gyprocwerker opnieuw langs om - indien gewenst - een verlaagd plafond met eventueel ingebouwde spots te plaatsen.

5. Afwerking en oplevering

Door: schrijnwerker, afkitter en projectleider

Een schrijnwerker komt bij je langs voor eventuele omkastingen en de afkitter werkt jouw sanitair mooi en waterdicht af. 
De projectleider komt dan nog een laatste keer langs om het resultaat met je te overlopen en de badkamer op te leveren.

Maak een afspraak voor jouw badkamerrenovatie

Wens je persoonlijke begeleiding en professioneel advies bij jouw badkamerrenovatie? Heb je graag nog enkele voorbeelden van badkamerrenovaties voor en na? Graag meer info over de prijs van een badkamerrenovatie?  Onze experts staan voor je klaar. Vraag nu jouw gratis adviesgesprek aan in één van onze vier toonzalen! Badkamer renovatie, ons Vakmanschap!