website-cta-720x320-01 website-cta-720x320-02

Straffe ZomerSolden

Heel deze maand Super Solden bij Van Calster.
Kom langs en profiteer nu van de beste Saloncondities!

Iedereen van harte welkom! Let wel, toonzaal Geel tijdelijk gesloten.

Onze selectie: 42 artikels

Laminaat, praktisch en kwalitatief

Laminaatvloeren zijn extreem veelzijdig en kunnen doorheen het hele huis gebruikt worden. Ze zijn beschikbaar in alle stijlen, van klassiek tot trendy.

Laminaat als ideale oplossing voor de doe-het-zelver

Laminaat of kliklaminaat leggen is tevens een koud kunstje voor elke doe-het-zelver. Op die manier hou je de kost van het vernieuwen van jouw vloer meteen beperkt.  Bovendien kan laminaat boven traditionele vloerverwarming geplaatst worden, waardoor je met een maximum aan comfort van je vloer kan genieten. Zelf laminaat leggen?  Ontdek hier a.d.h.v. een handig DHZ-filmpje hoe je laminaat eenvoudig zelf plaatst.

De looks van parket

Om laminaat zo dicht mogelijk bij echt parket te brengen, gebruikt men steeds meer geavanceerde technieken. Van Calster biedt je laminaatvloeren van hoogstaande kwaliteit zodat je levenslang kan genieten van een stijlvol interieur met een houten vloer die gemakkelijk te onderhouden is. 

Met laminaat creëer je meteen een huiselijke en warme sfeer in jouw woning. Zo geniet je er des te meer van. Dankzij de verschillende kleuren, patronen en structuren is er voor ieders wat wils bij Van Calster. Je kunt laminaat gebruiken voor jouw woonkamer, hal, toilet en zo veel meer.

Kies een bijpassende laminaatplint

Als je voor laminaat kiest, kies je best direct ook voor een bijpassende laminaatplint.  Je vindt deze onder het product bij de maat als 'plint' of je kan eens rondsnuisteren in ons ruim assortiment aan plinten.

Onderhoud laminaatvloer

Laminaat is een ideale keuze voor bijvoorbeeld jouw living of de kinderkamer. De vloer is goed schoon te houden en vlekken of hardnekkig vuil zijn gemakkelijk te verwijderen met een onderhoudsproduct. In tegenstelling tot delicate vloeren in hardhout of natuursteen is laminaat minder gevoelig voor beschadigingen.

Het dagelijks onderhoud van laminaat vergt niet meer dan het verwijderen van stof en vuil met een stofzuiger met parketmond of stofwisser met microvezeldoek. Voor een normale reiniging kan je de vloer dweilen met een licht vochtige doek met speciale onderhoudsreiniger. Voor onder andere hardnekkig vuil, lijmresten, olie en rubberstrepen doe je beroep op een intensieve cleaner. 

Kies voor een laminaatvloer

Ontdek hier ons ruime gamma laminaat.  Ben je op zoek naar een goedkoop laminaat, ook daarvoor kan je bij ons terecht. Vind inspiratie in onze webshop of ga langs in een van onze 5 toonzalen voor gespecialiseerd advies over laminaat. Iedereen welkom.

Vraag vandaag nog jouw stalen aan!

Laat je het plaatsen van je vloertegels liever aan een professionele vloerder over?

Vraag naar onze plaatsingsdienst.

Onderhoudstips

Graag advies om jouw nieuwe vloer verder te onderhouden?