Laminaat, praktisch en kwalitatief

Laminaatvloeren zijn extreem veelzijdig en kunnen doorheen het hele huis gebruikt worden. Ze zijn beschikbaar in alle...

Laminaatvloeren zijn extreem veelzijdig en kunnen doorheen het hele huis gebruikt worden. Ze zijn beschikbaar in alle stijlen, van klassiek tot trendy. Bovendien kan laminaat boven traditionele vloerverwarming geplaatst worden, waardoor u met een maximum aan comfort van uw vloer kunt genieten. Laminaat of kliklaminaat leggen is tevens een koud kunstje voor elke doe-het-zelver.

Om laminaat zo dicht mogelijk bij echt parket te brengen, gebruikt men steeds meer geavanceerde technieken. Van Calster biedt u laminaatvloeren van hoogstaande kwaliteit zodat u levenslang kan genieten van een stijlvol interieur met een houten vloer die gemakkelijk te onderhouden is.

Onderhoud laminaatvloer

Laminaat is een ideale keuze voor bijvoorbeeld uw living of de kinderkamer. De vloer is goed schoon te houden en vlekken of hardnekkig vuil zijn gemakkelijk te verwijderen met een onderhoudsproduct. In tegenstelling tot delicate vloeren in hardhout of natuursteen is laminaat minder gevoelig voor beschadigingen.

Het dagelijks onderhoud van laminaat vergt niet meer dan het verwijderen van stof en vuil met een stofzuiger met parketmond of stofwisser met microvezeldoek. Voor een normale reiniging kan u de vloer dweilen met een licht vochtige doek met speciale onderhoudsreiniger. Voor onder andere hardnekkig vuil, lijmresten, olie en rubberstrepen doet u beroep op een intensieve cleaner. 

website-cta-720x320-01 website-cta-720x320-02

Opendeur nov 2021

In november zijn het OPENDEURDAGEN bij Van Calster.  Kom deze maand dus zeker langs en profiteer van de beste DEALS. Iedereen welkom!

Onze selectie: 22 artikels

Vraag vandaag nog jouw stalen aan!

Laat u het plaatsen liever aan een professional over?

Vraag naar onze plaatsingsdienst.

Onderhoudstips

Graag advies om uw nieuwe vloer verder te onderhouden?