Vind hier een overzicht van onze laatste promoties !

Alzo bieden wij binnen elke categorie keramische tegels, keramisch parket, terrastegels, parket,... vloeren aan tegen zeer correcte prijzen.

website-cta-720x320-01 website-cta-720x320-02

Straffe ZomerSolden

Heel deze maand Super Solden bij Van Calster.
Kom langs en profiteer nu van de beste Saloncondities!

Iedereen van harte welkom! Let wel, toonzaal Geel tijdelijk gesloten.

Onze selectie: 147 artikels

Laat je het plaatsen van je vloertegels liever aan een professionele vloerder over?

Vraag naar onze plaatsingsdienst.

Dezelfde tegel, maar aan een betere prijs!

Dankzij onze jarenlange ervaring met de aankoop van grote volumes rechtstreeks bij de fabrikant, onze ruime stockage - nieuw tegelmagazijn laat ons toe om meer dan 200.000 m² tegels te stockeren - kunnen wij eerlijke/correcte prijzen garanderen. En dit steeds aan de hoogste KWALITEIT!  Kom langs in één van onze toonzalen en VERGELIJK! 

Actiedagen op tegels

Van Calster organiseert regelmatig tal van acties op zijn tegelgamma. Tijdens deze tegelpromoties kan je tal van goedkope tegels op de kop tikken. Wees er snel bij want deze tegeldeals zijn tijdelijk. Jaarlijks organiseren we ook een heuse tegelstockverkoop. Hiermee maken we plaats voor nieuwe collecties in ons magazijn.

Kwalitatieve tegels aan de juiste prijs

Door onze vaak scherpste prijzen in de Belgische tegelmarkt kan je misschien wel eens twijfelen aan de kwaliteit van sommige tegels?  Dat kan, echter overtuigen we je graag van het tegendeel. Alle fabrikanten waarmee we samenwerken, kennen we reeds jaren. Door meer dan 50 jaar kennis en ervaring opgebouwd te hebben in de tegelbusiness weten we als geen ander wat belangrijk is voor het produceren van een kwalitatieve tegel. Al deze uiterst moderne tegelfabrieken werken dan ook met de beste en recentste materialen.

Kom langs in een van onze ruime toonzalen en ontdek zelf de kwaliteit van onze tegels.  Ben je nog niet zeker, vraag een tegelstaal aan en ervaar de tegel van jouw keuze bij jou thuis. Van Calster KWALITEIT, steeds aan een eerlijke prijs! Daar staan wij garant voor.

Snuister naar zotte tegelkoopjes

Neem zeker ook eens een kijkje in onze tegeloutlet-sectie op onze website. Hier vind je eindereeksen, stockresten of bepaalde loten van tegels aan bodemprijzen. Snel zijn is de boodschap, op is op.