Christmas Deal: krijg 10% op je renovatie!

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Kom dan deze maand tijdens onze Christmas Deals zeker langs voor de renovatie van je badkamer en krijg 10% directe korting op je volledige renovatie!

Maak snel een afspraak in één van onze toonzalen en profiteer van deze mooie korting! Gun jezelf dit jaar een uniek kerstcadeau ;-) 

> Maak hier je afspraak!

*  Onze Kerstactie loopt nog t.e.m. donderdag 23/12/'21 op een volledige renovatie. 

Christmas Deals 2021

"Onze nieuwe badkamer is klaar en het resultaat mag er zijn! Bedankt voor de snelle en vlotte samenwerking! En die nieuwe inloopdouche is zoveel handiger, ook wat de schoonmaak betreft. Jullie waren het vertrouwen waard."

Familie Lambaerts uit Noorderwijk

Inspiratie? Bekijk hier enkele realisaties

Is jouw sanitair aan renovatie toe? Wens je graag een ruime inloopdouche? Twijfel je of jouw droombadkamer te realiseren is? Van Calster is de aangewezen partner voor de volledige vernieuwing van jouw badkamer! Een kleine badkamer renoveren? Zelfs met beperkte ruimte kunnen we een prachtig resultaat neerzetten. Bekijk hier alvast enkele van onze realisaties.

Graag nog wat ideetjes?

Bekijk onze badkamers voor en na de renovatie, en doe alvast de nodige inspiratie op.

> Bekijk hier meer realisaties

Specialist badkamerrenovatie

Van Calster, specialist in badkamerrenovatie

Met drie generaties aan ervaring is familiebedrijf Van Calster niet weg te denken uit de wereld van tegels en badkamers. In de afgelopen jaren zijn wij zelfs uitgegroeid tot Belgische specialist in badkamerrenovaties.

Jaarlijks renoveren wij honderden badkamers. Bijgevolg hebben wij een ruime ervaring opgebouwd in verschillende stijlen en indelingen. Van landelijk en klassiek tot modern en minimalistisch, Van Calster volgt de laatste trends. Bovendien beschikken wij als leverancier van tegels over een zeer uitgebreid gamma vloer- en wandtegels. Zo kies je bij jouw nieuwe badkamer er direct de juiste badkamertegels bij. Handig, toch? En uiteraard aan zeer correcte prijzen!

Je vindt onze stijlen en producten overzichtelijk uitgewerkt in onze vijf ruime toonzalen. Laat je inspireren en vraag één van onze specialisten om een persoonlijk advies!


Dáárom kies je een badkamerrenovatie door Van Calster

  • Persoonlijk & professioneel advies
  • Inspirerende toonzalen volgens de laatste trends
  • Kwaliteit aan eerlijke prijzen
  • Slechts één aanspreekpunt voor uw totaalrenovatie
  • Snelle, stipte en professionele uitvoering
  • Vakmanschap en expertise

Hoe gaat Van Calster te werk?

Bij de vernieuwing van een badkamer komt heel wat kijken. Advies op maat en goede begeleiding is daarom zeer belangrijk. Door uitgebreide kennis van technieken en materialen is Van Calster uitgegroeid tot dé specialist op vlak van badkamerrenovaties.

Wij realiseren jouw badkamer van A tot Z aan de hand van een duidelijk en transparant stappenplan. In 5 stappen naar jouw droombadkamer:

10 jaar garantie
1. Contact

1. Contact

Bezoek een Van Calster toonzaal in jouw buurt of contacteer één van onze specialisten voor een afspraak.

2. Projectbespreking

2. Projectbespreking

Wij luisteren naar jouw wensen en geven professioneel en persoonlijk advies. Samen werken wij jouw nieuwe droombadkamer uit.

3. Keuze badkamer sanitair

3. Keuze badkamer sanitair

Een sanitair partner bij jou in de buurt nodigt je uit voor de keuze van de sanitaire toestellen.

4. Planning

4. Planning

Onze projectleider contacteert je voor de planning van jouw project. Van Calster regelt alles voor jou en is het enige aanspreekpunt voor jouw totale badkamerrenovatie.

5. Realisatie

5. Realisatie

Onze vakmensen starten met de vernieuwing van jouw badkamer onder toezicht van de projectleider. Alle werken worden voltooid binnen de vooropgestelde termijn. 

Jouw droom wordt werkelijkheid! Genieten maar…

Maak een afspraak

Wens je persoonlijke begeleiding en professioneel advies bij jouw badkamerrenovatie? Onze experts staan voor je klaar. Vraag nu jouw gratis adviesgesprek aan in één van onze vijf toonzalen!