Profiteer van onze 15 Dolle Dagen!

Momenteel zien we in de bouwmarkt ongeziene prijsstijgingen. Daarom willen we bij Van Calster nog één keer uitpakken met een straffe korting. Zo trachten we je bouw- of verbouwkost in deze tijden enigzins te verlichten.

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? En heb je even genoeg van al die prijsstijgingen? Kom dan zeker langs tijdens onze 15 Dolle Dagen en krijg maar liefst 15% DIRECTE KORTING op je volledige badkamerrenovatie!  Maak snel een afspraak en ontdek wat je hierdoor bespaart.

 > Maak hier je afspraak!

*  Onze 15 Dolle Dagen werden verlengd t.e.m. dinsdag 31/05/'22 op een volledige badkamerrenovatie. 

Dolle dagen '22

"Onze badkamerrenovatie is klaar en het resultaat mag er zijn! Bedankt voor de snelle en vlotte samenwerking! En die nieuwe inloopdouche is zoveel handiger, ook wat de schoonmaak betreft. Jullie waren het vertrouwen waard."

Familie Lambaerts uit Noorderwijk

Inspiratie voor je badkamerrenovatie? Bekijk onze realisaties

Is jouw badkamer aan renovatie toe? Wens je graag een ruime inloopdouche? Twijfel je of jouw droombadkamer te realiseren is? Van Calster is de aangewezen partner voor de volledige renovatie van jouw badkamer! Een kleine badkamerrenovatie? Zelfs met beperkte ruimte kunnen we een prachtig resultaat neerzetten. Bekijk hier alvast enkele van onze badkamerrenovaties voor en na onze tussenkomst.

Graag nog wat ideetjes voor je badkamerrenovatie?

Bekijk onze badkamerrenovaties voor en na de renovatie, en doe alvast de nodige inspiratie op.

> Bekijk hier meer realisaties

Specialist badkamerrenovatie

Van Calster, specialist in badkamerrenovatie

Met drie generaties aan ervaring is familiebedrijf Van Calster niet weg te denken uit de wereld van tegels en badkamers. In de afgelopen jaren zijn wij zelfs uitgegroeid tot Belgische specialist in badkamerrenovaties.

Jaarlijks renoveren wij honderden badkamers. Bijgevolg hebben wij een ruime ervaring opgebouwd in verschillende stijlen en indelingen van badkamerrenovaties. Van landelijk en klassiek tot modern en minimalistisch, Van Calster volgt de laatste trends. Bovendien beschikken wij als leverancier van tegels over een zeer uitgebreid gamma vloer- en wandtegels. Zo kies je bij jouw nieuwe badkamer er direct de juiste badkamertegels bij. Handig, toch? En uiteraard aan zeer correcte prijzen!

Je vindt onze stijlen en producten overzichtelijk uitgewerkt in onze vijf ruime toonzalen. Laat je inspireren en vraag één van onze specialisten om een persoonlijk advies!


Dáárom kies je een badkamerrenovatie door Van Calster

  • Persoonlijk & professioneel advies
  • Inspirerende toonzalen volgens de laatste trends
  • Kwaliteit aan eerlijke prijzen
  • Slechts één aanspreekpunt voor jouw badkamer renovatie
  • Snelle, stipte en professionele uitvoering
  • Vakmanschap en expertise in badkamerrenovaties

Hoe gaat Van Calster te werk?

Bij een grondige badkamerrenovatie komt heel wat kijken. Advies op maat en eengoede begeleiding zijn daarom zeer belangrijk. Door uitgebreide kennis van technieken en materialen is Van Calster uitgegroeid tot specialist op vlak van badkamerrenovaties.

Wij realiseren jouw badkamer van A tot Z aan de hand van een duidelijk en transparant stappenplan. In 5 stappen naar de renovatie van jouw droombadkamer:

10 jaar garantie
1. Contact

1. Contact

Bezoek een Van Calster toonzaal in jouw buurt of contacteer één van onze specialisten voor een afspraak.

2. Projectbespreking

2. Projectbespreking

Wij luisteren naar jouw wensen en geven professioneel en persoonlijk advies. Samen werken wij jouw badkamerrenovatie uit.

3. Keuze badkamer sanitair

3. Keuze badkamer sanitair

Een sanitair partner bij jou in de buurt nodigt je uit voor de keuze van de sanitaire toestellen.

4. Planning

4. Planning

Onze projectleider contacteert je voor de planning van jouw badkamerrenovatie. Van Calster regelt verder alles voor jou en is het enige aanspreekpunt voor jouw totale badkamerrenovatie.

5. Realisatie

5. Realisatie

Onze vakmensen starten met de renovatie van jouw badkamer onder toezicht van de projectleider. Alle werken worden voltooid binnen de vooropgestelde termijn. 

Jouw droom wordt werkelijkheid! Genieten maar…

Maak een afspraak voor jouw badkamerrenovatie

Wens je persoonlijke begeleiding en professioneel advies bij jouw badkamerrenovatie? Heb je graag nog enkele voorbeelden van badkamerrenovaties voor en na? Graag meer info over de prijs van een badkamerrenovatie?  Onze experts staan voor je klaar. Vraag nu jouw gratis adviesgesprek aan in één van onze vijf toonzalen! Badkamer renovatie, ons Vakmanschap!