Inspiratie voor je badkamerrenovatie?

Is jouw badkamer aan renovatie toe? Wens je graag een ruime inloopdouche? Twijfel je of jouw droombadkamer te realiseren is? Van Calster is de aangewezen partner voor de volledige renovatie van jouw badkamer! Een kleine badkamerrenovatie? Zelfs met beperkte ruimte kunnen we een prachtig resultaat neerzetten. Bekijk hier alvast enkele van onze badkamerrenovaties voor en na onze tussenkomst.

Inspiratiegids badkamerrenovatie

Krijg meer inzicht in welke stijl best bij jouw persoonlijke smaak past

Een goede voorbereiding is voor jouw belangrijk. Ontdek in onze nieuwe badkamergids verschillende stijlen en indelingen van badkamerrenovaties. Meer dan 70 pagina's badkamerinspiratie & woonideeën! Dat is wel handig toch.

Download onze gratis inspiratiegids


Specialist badkamerrenovatie

Van Calster, specialist in badkamerrenovatie

Met drie generaties aan ervaring is familiebedrijf Van Calster niet weg te denken uit de wereld van tegels en badkamers. In de afgelopen jaren zijn wij zelfs uitgegroeid tot Belgische specialist in badkamerrenovaties.

Jaarlijks renoveren wij honderden badkamers. Bijgevolg hebben wij een ruime ervaring opgebouwd in verschillende stijlen en indelingen van badkamerrenovaties. Van landelijk en klassiek tot modern en minimalistisch, Van Calster volgt de laatste trends. Bovendien beschikken wij als leverancier van tegels over een zeer uitgebreid gamma vloer- en wandtegels. Zo kies je bij jouw nieuwe badkamer er direct de juiste badkamertegels bij. Handig, toch? En uiteraard aan zeer correcte prijzen!

Je vindt onze stijlen en producten overzichtelijk uitgewerkt in onze vier ruime toonzalen. Laat je inspireren en vraag één van onze specialisten om een persoonlijk advies!


Dáárom kies je een badkamerrenovatie door Van Calster

  • Persoonlijk & professioneel advies
  • Inspirerende toonzalen volgens de laatste trends
  • Kwaliteit aan eerlijke prijzen
  • Slechts één aanspreekpunt voor jouw badkamer renovatie
  • Snelle, stipte en professionele uitvoering
  • Vakmanschap en expertise in badkamerrenovaties

Hoe gaat Van Calster te werk?

Bij een grondige badkamerrenovatie komt heel wat kijken. Advies op maat en een goede begeleiding zijn daarom zeer belangrijk. Door uitgebreide kennis van technieken en materialen is Van Calster uitgegroeid tot specialist op vlak van badkamerrenovaties.

Wij realiseren jouw badkamer van A tot Z aan de hand van een duidelijk en transparant stappenplan. In 5 stappen naar de renovatie van jouw droombadkamer:

10 jaar garantie
1. Contact

1. Contact

Bezoek een Van Calster toonzaal in jouw buurt of contacteer één van onze specialisten voor een afspraak.

2. Projectbespreking

2. Projectbespreking

Wij luisteren naar jouw wensen en geven professioneel en persoonlijk advies. Samen werken wij jouw badkamerrenovatie uit.

3. Keuze badkamer sanitair

3. Keuze badkamer sanitair

Een sanitair partner bij jou in de buurt nodigt je uit voor de keuze van de sanitaire toestellen.

4. Planning

4. Planning

Onze projectleider contacteert je voor de planning van jouw badkamerrenovatie. Van Calster regelt verder alles voor jou en is het enige aanspreekpunt voor jouw totale badkamerrenovatie.

5. Realisatie

5. Realisatie

Onze vakmensen starten met de renovatie van jouw badkamer onder toezicht van de projectleider. Alle werken worden voltooid binnen de vooropgestelde termijn. 

Jouw droom wordt werkelijkheid! Genieten maar…

Ontwerp zelf je badkamer

Ontwerp je Droombadkamer in Slechts enkele Klikken!

Ontwerp je droombadkamer eenvoudig online! Gebruik onze intuïtieve ontwerptool voor moeiteloze creatie en visualisatie

Transformeer jouw badkamerrenovatie vandaag nog!

Probeer onze Ontwerptool!

Maak een afspraak voor jouw badkamerrenovatie

Wens je persoonlijke begeleiding en professioneel advies bij jouw badkamerrenovatie? Heb je graag nog enkele voorbeelden van badkamerrenovaties voor en na? Graag meer info over de prijs van een badkamerrenovatie?  Onze experts staan voor je klaar. Vraag nu jouw gratis adviesgesprek aan in één van onze vier toonzalen! Badkamer renovatie, ons Vakmanschap!