Kies voor de strafste korting!

Tijd om je woning op te frissen? Of hou je al rekening met je ‘oude dag’ en wil je langer veilig in je vertrouwde thuisomgeving wonen? Ga dan nu voor de renovatie van je badkamer en krijg de tegels gratis! 

Wij voorzien een directe korting van 2 à 3.000 euro afhankelijk van de grootte van je badkamer. Zo heb je voldoende keuze. Maak dus zeker een afspraak en we berekenen jouw PERSOONLIJKE KORTING.

We garanderen dat je besparing de moeite van je tijd zal zijn!

> Maak hier je afspraak!

*  Deze straffe actie loopt t.e.m. zaterdag 31/10 op een volledige renovatie

Gratis tegels 2020

Beste klanten

Jullie zijn welkom in onze toonzalen van dinsdag t.e.m. zaterdag van 10 tot 18 uur. Wij namen de nodige maatregelen om jouw en onze gezondheid te garanderen. Wij voorzien tevens een gratis mondmasker per klant en werken graag op afspraak.

Voel je je toch nog onzeker? Geen probleem, plan een contactloze badkamerrenovatie. Zo bestel je je droombadkamer van thuis uit.

Groetjes,

Team Van Calster

"Onze nieuwe badkamer is klaar en het resultaat mag er zijn! Bedankt voor de snelle en vlotte samenwerking! En die nieuwe inloopdouche is zoveel handiger, ook wat de schoonmaak betreft. Jullie waren het vertrouwen waard."

Familie Lambaerts uit Noorderwijk

Inspiratie? Bekijk hier enkele realisaties

Is jouw sanitair aan renovatie toe? Wens je graag een ruime inloopdouche? Twijfel je of jouw droombadkamer te realiseren is? Van Calster is de aangewezen partner voor de volledige vernieuwing van jouw badkamer! Een kleine badkamer renoveren? Zelfs met beperkte ruimte kunnen we een prachtig resultaat neerzetten. Bekijk hier alvast enkele van onze realisaties.

Graag nog wat ideetjes?

Bekijk onze badkamers voor en na de renovatie, en doe alvast de nodige inspiratie op.

> Bekijk hier meer realisaties

Specialist badkamerrenovatie

Van Calster, specialist in badkamerrenovatie

Met drie generaties aan ervaring is familiebedrijf Van Calster niet weg te denken uit de wereld van tegels en badkamers. In de afgelopen jaren zijn wij zelfs uitgegroeid tot Belgische specialist in badkamerrenovaties.

Jaarlijks renoveren wij honderden badkamers. Bijgevolg hebben wij een ruime ervaring opgebouwd in verschillende stijlen en indelingen. Van landelijk en klassiek tot modern en minimalistisch, Van Calster volgt de laatste trends. Bovendien beschikken wij als leverancier van tegels over een zeer uitgebreid gamma vloer- en wandtegels. Zo kies je bij jouw nieuwe badkamer er direct de juiste badkamertegels bij. Handig, toch? En uiteraard aan de laagste prijzen!

Je vindt onze stijlen en producten overzichtelijk uitgewerkt in onze vijf ruime toonzalen. Laat je inspireren en vraag één van onze specialisten om een persoonlijk advies!


Dáárom kies je een badkamerrenovatie door Van Calster

  • Persoonlijk & professioneel advies
  • Inspirerende toonzalen volgens de laatste trends
  • Kwaliteit aan de Laagste prijs
  • Slechts één aanspreekpunt voor uw totaalrenovatie
  • Snelle, stipte en professionele uitvoering
  • Vakmanschap en expertise

Hoe gaat Van Calster te werk?

Bij de vernieuwing van een badkamer komt heel wat kijken. Advies op maat en goede begeleiding is daarom zeer belangrijk. Door uitgebreide kennis van technieken en materialen is Van Calster uitgegroeid tot dé specialist op vlak van badkamerrenovaties.

Wij realiseren jouw badkamer van A tot Z aan de hand van een duidelijk en transparant stappenplan. In 5 stappen naar jouw droombadkamer:

10 jaar garantie
1. Contact

1. Contact

Bezoek een Van Calster toonzaal in jouw buurt of contacteer één van onze specialisten voor een afspraak.

2. Projectbespreking

2. Projectbespreking

Wij luisteren naar jouw wensen en geven professioneel en persoonlijk advies. Samen werken wij jouw nieuwe droombadkamer uit.

3. Keuze badkamer sanitair

3. Keuze badkamer sanitair

Een sanitair partner bij jou in de buurt nodigt je uit voor de keuze van de sanitaire toestellen.

4. Planning

4. Planning

Onze projectleider contacteert je voor de planning van jouw project. Van Calster regelt alles voor jou en is het enige aanspreekpunt voor jouw totale badkamerrenovatie.

5. Realisatie

5. Realisatie

Onze vakmensen starten met de vernieuwing van jouw badkamer onder toezicht van de projectleider. Alle werken worden voltooid binnen de vooropgestelde termijn. 

Jouw droom wordt werkelijkheid! Genieten maar…

Maak een afspraak

Wens je persoonlijke begeleiding en professioneel advies bij jouw badkamerrenovatie? Onze experts staan voor je klaar. Vraag nu jouw gratis adviesgesprek aan in één van onze vijf toonzalen!