15 Dolle Dagen!

Wil je langer VEILIG in je thuisomgeving wonen? Of ben je gewoon op zoek naar extra verkoeling in je nieuwe verfrissende regendouche?

Ga dan voor de renovatie van je badkamer en krijg nu 15% korting op je volledige badkamerrenovatie. Maak snel een afspraak en geniet van deze STRAFFE KORTING

> Ontvang nu je 15% KORTING!

*  Deze korte actie loopt t.e.m. zaterdag 22/8 op een volledige renovatie.

15 dolle dagen 2020

Beste klanten

Al onze toonzalen zijn open van ma. t.e.m. za. van 10 tot 18 uur. Zo zorgen we voor voldoende spreiding. Verder namen wij tal van maatregelen voor jouw en onze gezondheid en voorzien wij een gratis mondmasker per klant en werken wij graag op afspraak.

Voel je je toch nog onzeker? Geen probleem, plan een contactloze badkamerrenovatie. Zo bestel je je droombadkamer van thuis uit.

Groetjes,

Team Van Calster

"Onze nieuwe badkamer is klaar en het resultaat mag er zijn! Bedankt voor de snelle en vlotte samenwerking! En die nieuwe inloopdouche is zoveel handiger, ook wat de schoonmaak betreft. Jullie waren het vertrouwen waard."

Familie Lambaerts uit Noorderwijk

Inspiratie? Bekijk hier enkele realisaties

Is uw sanitair aan renovatie toe? Wenst u graag een ruime inloopdouche? Twijfelt u of uw droombadkamer te realiseren is? Van Calster is uw aangewezen partner voor de volledige vernieuwing van uw badkamer! Een kleine badkamer renoveren? Zelfs met beperkte ruimte kunnen we een prachtig resultaat neerzetten. Bekijk hier alvast enkele van onze realisaties.

Graag nog wat ideetjes?

Bekijk onze badkamers voor en na de renovatie, en doe alvast de nodige inspiratie op.

> Bekijk hier meer realisaties

Specialist badkamerrenovatie

Van Calster, specialist in badkamerrenovatie

Met drie generaties aan ervaring is familiebedrijf Van Calster niet weg te denken uit de wereld van tegels en badkamers. In de afgelopen jaren zijn wij zelfs uitgegroeid tot Belgische specialist in badkamerrenovaties.

Jaarlijks renoveren wij honderden badkamers. Bijgevolg hebben wij een ruime ervaring opgebouwd in verschillende stijlen en indelingen. Van landelijk en klassiek tot modern en minimalistisch, Van Calster volgt de laatste trends. Bovendien beschikken wij als leverancier van tegels over een zeer uitgebreid gamma vloer- en wandtegels. Zo kiest u bij uw nieuwe badkamer er direct de juiste badkamertegels bij. Handig, niet? En uiteraard aan de laagste prijzen!

U vindt onze stijlen en producten overzichtelijk uitgewerkt in onze vijf ruime toonzalen. Laat u inspireren en vraag één van onze specialisten om een persoonlijk advies!


Dáárom kiest u een badkamerrenovatie door Van Calster

  • Persoonlijk & professioneel advies
  • Inspirerende toonzalen volgens de laatste trends
  • Kwaliteit aan de Laagste prijs
  • Slechts één aanspreekpunt voor uw totaalrenovatie
  • Snelle, stipte en professionele uitvoering
  • Vakmanschap en expertise

Hoe gaat Van Calster te werk?

Bij de vernieuwing van een badkamer komt heel wat kijken. Advies op maat en goede begeleiding is daarom zeer belangrijk. Door uitgebreide kennis van technieken en materialen is Van Calster uitgegroeid tot dé specialist op vlak van badkamerrenovaties.

Wij realiseren uw badkamer van A tot Z aan de hand van een duidelijk en transparant stappenplan. In 5 stappen naar uw droombadkamer:

10 jaar garantie
1. Contact

1. Contact

Bezoek een Van Calster toonzaal in uw buurt of contacteer één van onze specialisten voor een afspraak.

2. Projectbespreking

2. Projectbespreking

Wij luisteren naar uw wensen en geven professioneel  en persoonlijk advies. Samen werken wij uw nieuwe droombadkamer uit.

3. Keuze badkamer sanitair

3. Keuze badkamer sanitair

Een sanitair partner bij u in de buurt nodigt u uit voor de keuze van de sanitaire toestellen.

4. Planning

4. Planning

Onze projectleider contacteert u voor de planning van uw project. Van Calster regelt alles voor u en is het enige aanspreekpunt voor uw totale badkamerrenovatie.

5. Realisatie

5. Realisatie

Onze vakmensen starten met de vernieuwing van uw badkamer onder toezicht van de projectleider. Alle werken worden voltooid binnen de vooropgestelde termijn. 

Uw droom wordt werkelijkheid! Genieten maar…

Maak een afspraak

Wenst u persoonlijke begeleiding en professioneel advies bij uw badkamerrenovatie? Onze experts staan voor u klaar. Vraag nu uw gratis adviesgesprek aan in één van onze vijf toonzalen!