Outlet section

Outlet

In onze tegeloutlet vind je tegels, parket of laminaat aan bodemprijzen. Dit betreft eindereeksen, stockresten of loten. Voorwaarden voor deze actieprijzen zijn afhaling in het magazijn en geen plaatsing. Outletprijzen vallen niet onder andere acties.
Opgelet, de vermelde voorraad is de status van afgelopen nacht, deze kan ondertussen mogelijks veranderd zijn. Contacteer één van onze toonzalen voor de laatste status.

tot
Onze selectie: 125 artikels

Laat je het plaatsen van je vloertegels liever aan een professional over?

Vraag naar onze plaatsingsdienst.

Onderhoudstips

Graag advies om jouw nieuwe vloer verder te onderhouden?

Goedkope tegels in onze Tegeloutlet

Goedkope tegels kan je kopen in de tegeloutlet bij Van Calster. Regelmatig worden aan onze tegeloutlet sectie nieuwe tegels toegevoegd. Hier sla je zeker je slag in het vinden van de goedkoopste tegels in België.

Goedkope vloertegels garage in outlet

Ben je op zoek naar tegels voor in de garage of de berging? Vaak worden hiervoor de kleinere, minder mooie garagetegels genomen.  Neem dan zeker af en toe een kijkje in onze tegel outlet en sla je slag met een groter formaat tegel van 60x60 cm of groter aan een lagere prijs. Zo krijg je alvast meer tegel voor je geld.

Badkamertegels in outlet

Ben je op zoek naar een goedkopere tegel voor in je badkamer?  In de badkamer wordt vaak voor een lichtere tegel gekozen en tegen de muur voorziet men een wandtegel.  Ook grotere formaten zijn hot voor de badkamer. Je vindt deze goedkope badkamertegels regelmatig terug in onze tegeloutlet.

Terrastegels outlet

In deze tegeloutlet bieden wij ook regelmatig terrastegels in outlet aan.  We vermelden dan terrastegels als categorie voor de productnaam.  Je herkent ze ook aan hun dikte van +/- 2 cm.