Outlet section

Outlet

In onze tegeloutlet vind je tegels, parket of laminaat aan bodemprijzen. Dit betreft eindereeksen, stockresten of loten. Voorwaarden voor deze actieprijzen zijn afhaling in het magazijn en geen plaatsing. Tegeloutlet prijzen vallen niet onder andere acties.
Opgelet, de vermelde voorraad is de status van afgelopen nacht, deze kan ondertussen mogelijks veranderd zijn. Contacteer één van onze toonzalen voor de laatste status.

Onze selectie: 122 artikels

Laat je het plaatsen van je vloertegels liever aan een professionele vloerder over?

Vraag naar onze plaatsingsdienst.

Onderhoudstips

Graag advies om jouw nieuwe vloer verder te onderhouden?

Goedkope tegels in onze Tegeloutlet

Goedkope tegels kan je kopen in de tegeloutlet bij Van Calster. Regelmatig worden aan onze tegeloutlet sectie nieuwe tegels toegevoegd. Hier sla je zeker je slag in het vinden van de goedkoopste tegels in België.

Bouwen en verbouwen komen vaak grote kosten bij kijken. We maken het onze missie om onze klanten elke maand te voorzien van tegels aan betaalbare prijzen. Daarom is het de moeite waard om een bezoek te brengen aan onze tegeloutlet. Door telkens onze overtollige stock op een slimme manier te verwerken, is er bovendien altijd voldoende keuze.

Goedkope vloertegels garage in tegeloutlet

Ben je op zoek naar tegels voor in de garage of de berging? Vaak worden hiervoor de kleinere, minder mooie garagetegels genomen. Belangrijk blijft wel dat je kiest voor een kwaliteitsvolle tegel die niet te snel stuk gaat. Neem dan zeker af en toe een kijkje in onze tegeloutlet en sla je slag met een groter formaat tegel van 60x60 cm of groter aan een lagere prijs. Zo krijg je alvast meer tegel voor je geld.

Badkamertegels in outlet

Heb je nood aan een nieuwe badkamer maar is het prijskaartje te hoog? Door onze vakkennis en prominente aanwezigheid in de badkamermarkt, hebben we een brede waaier aan badkamertegels. Daarom neem je best eens een kijkje naar onze tegeloutlet. In de badkamer wordt vaak voor een lichtere en moderne tegel gekozen maar je kan ook kiezen voor een donkere stijlvolle tegel. Tegen de muur voorziet men dan een wandtegel, ook hiervan bieden we voldoende keuze in onze tegeloutlet. Ook grotere tegelformaten zijn erg in trek en maken eveneens onderdeel uit van onze tegeloutlet.

Terrastegels outlet

In deze tegeloutlet bieden wij ook regelmatig terrastegels in outlet aan.  We vermelden dan terrastegels als categorie voor de productnaam.  Je herkent ze ook aan hun dikte van +/- 2 cm. Je kan kiezen voor keramische tegels met een steenlook maar ook parket tegels zijn in de mode. Door de print zijn ze bijna niet te onderscheiden van echt hout. Daarnaast is een keramische terrastegel gemakkelijk in onderhoud. Neem eens een kijkje in onze tegeloutlet voor ons volledig aanbod.