Badkamerinspiratie? Ontdek hier je badkamerideeën

Benieuwd hoe je jouw badkamer inrichting kan vernieuwen? Op deze pagina vind je heel wat badkamerinspiratie. Ontdek verschillende stijlen van badkamers, tegels en vloeren om jouw badkamer om te toveren tot jouw droombadkamer. Van modern tot klassiek, of net gedurfd, aan jou de keuze!

 Wil je weten hoe je badkamer er zou kunnen uitzien na een renovatie? Bekijk ook enkele van onze realisaties voor en na de renovatie.


Graag nog meer badkamerinspiratie?

Kom dan zeker langs in één van onze toonzalen en doe inspiratie op voor jouw badkamer. Zo krijg je een duidelijk beeld van al de mogelijkheden voor jouw nieuwe droombadkamer. Met enkele 100'en badkamerplaatsingen per jaar hebben we heel wat voorbeelden van badkamerrenovaties voor en na. Kom langs in één van onze toonzalen voor de nodige badkamerinspiratie. Download hier alvast onze nieuwe inspiratiegids voor badkamerrenovaties.

Badkamerrenovaties: voor & na

Van Calster staat garant voor een vernieuwde, frisse en stijlvolle badkamer waarin je weer kan genieten van een ontspannende douche of bad. Wat kan je bij ons verwachten? Daar zijn we duidelijk over. We geven je alvast een voorsmaakje. Bekijk de badkamerrenovaties voor en na en ontdek hoe een succesvolle droombadkamer eruit ziet.

Voor

Na

Maak een afspraak voor jouw badkamerrenovatie

Wens je persoonlijke begeleiding en professioneel advies bij jouw badkamerrenovatie? Heb je graag nog enkele voorbeelden van badkamerrenovaties voor en na? Graag meer info over de prijs van een badkamerrenovatie?  Onze experts staan voor je klaar. Vraag nu jouw gratis adviesgesprek aan in één van onze vier toonzalen! Badkamer renovatie, ons Vakmanschap!

Informeer je grondig voor je start met jouw renovatie

Een badkamer is een belangrijk onderdeel in onze woning. Het is de plek in huis waar we onze dag starten en waar we ze ook weer afsluiten. Net daarom is een badkamer een plek waar je je goed moet voelen. Is jouw badkamer aan renovatie toe? Wens je graag een ruime inloopdouche? Twijfel je of jouw droombadkamer te realiseren is?

Of weet je nog niet goed wat te doen en ben je op zoek naar badkamerinspiratie? De inspiratiepagina van Van Calster is dé plek. Je kan badkamerinspiratie opdoen op onze webshop of in een van onze showrooms. Geef je badkamer de aandacht die het verdient en doe voldoende badkamerinspiratie op voor je eraan begint. 

Voor je begint aan je nieuwe badkamer, moet je jouw stijl ontdekken. Ga je eerder voor strak en modern, voor klassiek of voor industrieel? Om de stijl te ontdekken die bij jou past moet je eerst voldoende badkamerinspiratie opdoen. Via onze website kan je in onze gerenoveerde badkamers spieken en vind je verschillende realisaties van onze badkamerrenovaties.  Zo kan je ook inspiratie opdoen om te bepalen welke vloer of tegels je voorkeur geniet.

Van Calster badkamerrenovatie is jouw aangewezen partner voor de volledige vernieuwing van jouw badkamer! Een kleine badkamer renoveren? Inspiratie voor je kleine badkamer? Zelfs met beperkte ruimte kunnen we een prachtig resultaat neerzetten. Ieder jaar renoveren wij honderden badkamers. Samen met jou bouwen wij jouw oude badkamer zorgeloos om tot een ware droombadkamer! Bekijk hier alvast enkele van onze realisaties en doe inspiratie voor badkamers op. Badkamerrenovatie, ons Vakmanschap!

Bij een badkamerrenovatie komt veel kijken je moet kiezen tussen verschillende douchewanden, baden, tegels, kranen, meubels enzovoort. Daarom is het zinvol om eerst uitgebreid opzoekwerk en badkamerinspiratie en tegelinspiratie op te doen.

Tegels

Er zijn enorm veel mogelijkheden bij het kiezen van badkamertegels. Je kan kiezen voor de klassieke keramische vloer- en wandtegel. Maar je kan ook gaan voor de speelse mozaïektegels of een gezellige parkettegel. De vloer en wand zijn een groot deel van de badkamer en zijn dus belangrijk bij het opdoen van tegelinspiratie. Voor meer badkamerinspiratie kan je steeds op zoek gaan naar meer inspiratie voor vloertegels en wandtegels op onze webshop. Deze kan een goede toevoeging zijn op je badkamerinspiratie.

Douchewand

Voor een douchewand kan je kiezen voor een open of een gesloten douchewand, voor een heldere of een gezandstraalde douchewand enzovoort. De ideeën voor badkamerinspiratie zijn oneindig.

Meubels

Ook voor de meubels kan je kiezen tussen verschillende kleuren, stijlen en materialen. Houd bij het opdoen van badkamerinspiratie zeker rekening met het feit dat een badkamer een vochtige ruimte is. Zorg dus voor een meubel dat gemaakt is uit vochtbestendig materiaal. Je kan tijdens je zoektocht naar badkamerinspiratie ook rekening houden met verschillende stijlen. Kies een wit badkamer meubel voor een strakkere inrichting, een houten badkamermeubel voor een meer landelijke stijl.

Prijzen

Heb je al wat badkamerinspiratie opgedaan en ben je benieuwd wat de renovatie zou kosten? Van Calster voorziet steeds kwaliteit aan een correcte prijs. Vraag nu bij ons een vrijblijvende offerte aan.