Professionele Tegelplaatsing door Van Calster Vloeren

Bij Van Calster zijn we niet alleen experts in het aanbieden van een ruim gamma kwalitatieve tegels aan de scherpste prijzen, maar we beschikken ook over een hoogwaardig team van vloerders. Of je nu een nieuwe vloer wilt installeren, een keuken wilt renoveren of een badkamer wilt upgraden, onze ervaren tegelzetters staan voor je klaar. Ontdek waarom Van Calster de beste keuze is voor jouw renovatieproject.

Waarom Van Calster voor het plaatsen van Tegels?

Plaatsing 1
  • Vakkundig Team

Ons team van vloerders bestaat uit vakmensen met jarenlange ervaring. Ze hebben expertise in het plaatsen van allerlei soorten tegels, van kleine tegeltjes tot heuse XXL formaten. Met Van Calster ben je verzekerd van reeds 3 generaties professioneel vakmanschap in het plaatsen van tegels.


Plaatsing 2
  • Op Maat gemaakte Oplossingen

We begrijpen dat elk project uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte tegelplaatsingsoplossingen die voldoen aan jouw specifieke behoeften en stijlvoorkeuren. Ons team werkt nauw met jou samen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan al je verwachtingen voldoet. Een werfleider volgt al de werken in detail op.


Plaatsing 3
  • Kwaliteit en Duurzaamheid

Bij Van Calster streven we naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. We gebruiken alleen de meest kwalitatieve tegels en toebehoren en zorgen ervoor dat elke tegel nauwkeurig wordt geplaatst. Hierdoor kan je als klant genieten van een prachtig en duurzaam resultaat dat jarenlang meegaat.

Op zoek naar een ervaren vloerder?

We helpen je graag met professioneel advies voor de plaatsing van je tegelvloeren en -wanden.

Volgende plaatsingsdiensten kunnen we je aanbieden

1. VLOER- EN WANDTEGELS
We plaatsen tegels op vloeren en muren in verschillende ruimtes, van keukens en badkamers tot woonkamers en garages.

2. VLOERRENOVATIE
Als je bestaande tegels wilt vernieuwen, bieden we vloerrenovatiediensten om je ruimte nieuw leven in te blazen.

3. TEGELKEUZE
We helpen je bij het kiezen van de mooiste tegels die passen in jouw interieur. We werken steeds met kwaliteitstegels aan een scherpe prijs.

Plaatsing 3 beelden

Wat kost dat nu om tegels te plaatsen?

Met Van Calster weet je dat je de beste waarde krijgt voor je tegelplaatsingsproject. We streven ernaar om tegelplaatsing eenvoudig, betaalbaar en van topkwaliteit te maken. Bij Van Calster geloven we in transparantie als het gaat om prijzen voor tegelplaatsing.

Prijzen voor Tegelplaatsing

Afhankelijk of het om een nieuwbouw of renovatie gaat, geldt een BTW-tarief van 6 of 21%. Hier zijn onze tarieven excl. BTW:

Vloerplaatsing:

  • Alle tegels, behalve parketlook:  €36/m²
  • Parketlook (≈lange, smalle formaten): €40/m²

Wandplaatsing:

  • Alle wandtegels, behalve kleine formaten:  €56/m²
  • Kleine formaten (20x20cm, 15x15, 10x30, ...): €70/m²
Plaatsing kost 1
Opmerking: De bovengenoemde prijzen zijn exclusief kosten voor tegels en toebehoren (lijm, voegsel,...) en eventuele extra diensten zoals verwijdering van oude tegels, voorbereiding van de ondergrond,... Voor kleinere projecten wordt er een opstartkost aangerekend. Neem contact voor een gedetailleerde offerte op maat of bereken hier zelf de plaatsingkost

Ontdek hier enkele van onze geslaagde realisaties

Alle tegels uit onderstaande renovaties vind je terug in ons ruime gamma. Om ze gemakkelijk op te zoeken plaatsten we de naam bij de tegel. 

Gratis Offerte en Advies

Ben je op zoek naar een professionele vloerder en wil je een gratis offerte ontvangen voor jouw tegelplaatsingsproject? Of heb je vragen over onze tarieven en diensten? Neem dan vandaag nog contact op met onze toonzalen.  Ons vriendelijke team staat klaar om je te helpen bij al je tegelbehoeften.

Label plaatsingsdienst