Jij ontwerpt, wij realiseren je droombadkamer!

Ontdek onze nieuwe online ontwerptool en creëer moeiteloos jouw nieuwe droombadkamer! Met de intuïtieve interface voeg je gemakkelijk muren, deuren, ramen, schuine plafonds en meer toe. Verken diverse ontwerpen in een handomdraai en bekijk ze in 3D-beelden

Kies uit een uitgebreide catalogus badkamersanitair jouw favoriete bad, douche, toilet, wastafel en visualiseer ze tot in detail. 
Alles klaar? Ontvang vervolgens jouw gepersonaliseerd ontwerp als een handig PDF-bestand rechtstreeks in je inbox. Met onze designtool wordt het plannen van jouw badkamerrenovatie een naadloze ervaring!

Naar onze ONTWERPTOOL > 

Veel ontwerpplezier!
Team Van Calster

Image intro designtool

In 3 stappen naar je nieuwe badkamer

badkamerrenovatie 1 design tool
badkamerrenovatie 2 design tool
badkamerrenovatie 3 design tool

Bepaal je Budget
Voordat je begint met het ontwerpen, is het belangrijk om eerst een idee van je budget te hebben. Bij Van Calster Badkamerrenovatie bieden we badkamerstijlen in verschillende prijsklassen. Breng een bezoek aan een van onze showrooms en laat je adviseren over de beschikbare stijlen en afwerkingen binnen jouw budget.  

Maak vandaag nog een afspraak. Onze badkamerexperts helpen je graag bij het vinden van de ideale oplossing voor jouw badkamer.

Kies je ruimte
Bij het ontwerpen van je nieuwe badkamer is de beschikbare ruimte van groot belang. Heb je genoeg ruimte voor zowel een bad als een douche of moet je een keuze maken tussen de twee? Wil je een compacte, functionele badkamer of droom je van een ruime badkamer? 

Maak een ruwe schets van je ruimte en neem deze mee naar onze toonzaal waar ons team je zal helpen jouw visie tot leven te brengen.

Maak een ontwerp
Bij het ontwerpen van een nieuwe badkamer zijn er verschillende aspecten om rekening mee te houden. Wil je bv. een bad, een douche of beide? Moet er één lavabo zijn of is er behoefte aan twee? 

Onze badkameradviseurs staan klaar om je te begeleiden bij het maken van deze keuzes, zodat jouw nieuwe badkamer perfect aansluit bij jouw behoeften en wensen. Probeer zeker onze ontwerptool.

Inspiratiegids badkamerrenovatie

Krijg meer inzicht in welke stijl best bij jouw persoonlijke smaak past

Een goede voorbereiding is voor jouw belangrijk. Ontdek in onze nieuwe badkamergids verschillende stijlen en indelingen van badkamerrenovaties. Meer dan 70 pagina's badkamerinspiratie & woonideeën! Dat is wel handig toch.

Download onze gratis inspiratiegids


Maak een afspraak voor jouw badkamerrenovatie

Wens je persoonlijke begeleiding en professioneel advies bij jouw badkamerrenovatie? Heb je graag nog enkele voorbeelden van badkamerrenovaties voor en na? Graag meer info over de prijs van een badkamerrenovatie?  Onze experts staan voor je klaar. Vraag nu jouw gratis adviesgesprek aan in één van onze vier toonzalen! Badkamer renovatie, ons Vakmanschap!

Badkamers renoveren: Ontwerp jouw ideale badkamer met Van Calster Badkamerrenovatie 

Op zoek naar een betrouwbare partner voor het renoveren van jouw badkamer? Bij Van Calster Badkamerrenovatie bieden we niet alleen hoogwaardige renovatiediensten, maar ook een gebruiksvriendelijke tool om jouw droom badkamer te ontwerpen.

Ontwerp jouw nieuwe badkamer met onze 3D-badkamerplanner 

Wil je jouw badkamer een make-over geven, maar weet je niet waar te beginnen? Onze 3D-badkamerplanner stelt je in staat om eenvoudig en snel jouw ideale badkamer te ontwerpen. Met slechts een paar klikken krijg je een realistisch beeld van de mogelijkheden.

Badkamers ontwerpen met Van Calster Badkamerrenovatie 

Geen gedoe met software-installaties - ontwerp jouw badkamer direct online met de handige badkamerplanner van Van Calster Badkamerrenovatie. Laat jouw creativiteit de vrije loop terwijl je jouw droombadkamer schetst vanaf jouw computer of tablet.

Expertadvies voor badkamerrenovatie 

De indeling en functionaliteit van jouw badkamer zijn cruciaal voor een geslaagde renovatie. Bij Van Calster Badkamerrenovatie bieden we professioneel advies om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe badkamer perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Ontdek inspiratie in onze showrooms 

Wil je meer inspiratie opdoen voor jouw badkamerrenovatie? Breng een bezoek aan een van onze showrooms en bekijk onze uitgebreide collectie badkameropstellingen. Onze badkamerspecialisten staan klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw droombadkamer.

Maak vandaag nog een afspraak met Van Calster Badkamerrenovatie en laat ons jouw badkamerdromen waarmaken!