Nieuw: de Van Calster ‘Floor Viewer’: nu in één muisklik je droomvloer in jouw kamer thuis

Nieuw: de Van Calster ‘Floor Viewer’: nu in één muisklik je droomvloer in jouw kamer thuis

De keuze voor jouw nieuwe vloer is er eentje die moet meegaan voor jaren.  Daarom is het belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Vind je het moeilijk kiezen? Geen probleem, met onze nieuwe online service helpen we je ook hier graag met de nodige professionele ondersteuning verder.

Via ‘augmented reality’ maakt onze nieuwe design tool jouw kamer direct als nieuw. Je kan eenvoudig kiezen uit voorlopig 727 vloeren. Dus aan keuze zeker geen gebrek. Je activeert de 'Floor Viewer' door te klikken op de knop onderaan de vloer van je keuze nl. 'Bekijk dit in mijn kamer'.

Hoe ga je te werk voor een realistische visualisatie?

  1. Ofwel pas je de vloer aan in één van onze voorgeselecteerde kamers. Je hebt de keuze uit: een woonkamer, een badkamer of een terras.
  2. Ofwel laad je een foto op van je eigen kamer(s). De geselecteerde vloer wordt direct, automatisch en op schaal in je ruimte weergegeven. Bijzonder hier is dat de tegel van je keuze wordt getoond met jouw meubels, lichtinval enz.

Vergelijk met zoveel tegels als je zelf wil en werk eventueel ook met meerdere foto’s. Toch nog een hulplijn nodig?  Deel je foto dan snel via bv. mail of Facebook met familie of vrienden.  Heb je finaal een keuze gemaakt, dan voeg je de gekozen vloertegel in één klik toe aan je winkelmandje. Handig, toch!

Nog twijfels?  Vraag een staal aan van 20 bij 20 cm via onze webshop en ‘voel’ je tegel in jouw interieur.

Geniet alvast van jouw droomvloer en hopelijk tot snel.

Groetjes, 

Het Van Calster team
Omdat élke tegel telt!