Ontdek de nieuwste series binnen ons Italiaans topgamma! >

Ontdek de nieuwste series binnen ons Italiaans topgamma! >

In ons assortiment bieden wij maandelijks nieuwe tegels aan.  Deze maand stellen we je graag enkele reeksen voor van het Italiaanse topsegment. Deze tegels onderscheiden zich door een verfijnd design te combineren met een ruim aanbod aan formaten en kleuren.  Hieronder presenteren we je 3 tegelreeksen met elk een unieke uitwerking, voor ieder wat wils.  Deze keramische tegels zijn kras- en vlekbestendig waardoor ze kunnen gebruikt worden in elke ruimte.


1. 'Boardwalk' reeks

High-end reeks beschikbaar in 5 kleuren en meerdere formaten waaronder enkele XXL sizes van 100x100 cm en 120x120 cm.

2. 'La Pierre' reeks

Topreeks beschikbaar in 5 kleuren en verschillende kleinere formaten voor een speels karakter, beschikbaar tot een grootte van 60x60 cm. 2 kleuren zijn ook beschikbaar in verbandformaten nl. Grigio en Nero.

3. 'Le Chêne' reeks

Een zeer verfijnde keramische parket. Moeilijk te onderscheiden van echte hout. Beschikbaar in 4 tekeningen, van een strakke haast nerfloze uitvoering tot verweerde karaktervolle planken: Antico, Intenso, Naturale en Decape.  Qua formaat kan je kiezen voor mooie lange 'planken' van 20x120cm of 30x120cm, tevens beschikbaar in een antislip versie.  Of kies voor een kleiner formaat van 10x40cm voor je houtlook tegels in visgraatmotief te plaatsen. 

Overtuigd? Kom dan eens langs in één van onze toonzalen en ervaar dit vakmanschap van deze Italiaanse topleverancier. Of vraag naar onze andere Italiaanse topreeksen.

Alvast welkom!

Team Van Calster