Patroontegels zijn terug hip!

Patroontegels zijn weer helemaal in. Ze zijn beschikbaar in alle kleuren en vormen. Cementtegels waren vooral rond 19...

Patroontegels zijn weer helemaal in. Ze zijn beschikbaar in alle kleuren en vormen. Cementtegels waren vooral rond 1900 heel populair en zijn nu vaak nog te bewonderen in oude herenhuizen.

Maar vandaag zijn ze helemaal terug van weggeweest! U vindt ze terug in eigentijdse interieurs om gangen, keukens, ..., op te fraaien. De verschillende weelderige, kleurrijke motieven lenen zich hier ideaal toe. Zowel in combinatie met een klassiek als modern interieur.

Bij Van Calster vindt u een ruime collectie tijdloze patroontegels. Zowel de handgemaakte cementtegels met verschillende motieven, als de alom gekende Zelliges.

Maar ook perfecte keramische imitaties van de hoogste kwaliteit. Vaak niet van de echte te onderscheiden. Deze laatste worden machinaal gemaakt en zijn bijgevolg aanzienlijk goedkoper.

Een vlekbestendige keramische patroontegel, ideaal als blikvanger in de keuken. Patroontegels worden vaak ook gebruikt om het toilet op te vrolijken. U wordt er gegarandeerd instant gelukkig van.

Ontdek ons ruim gamma patroontegels in onze toonzalen.

website-cta-720x320-01 website-cta-720x320-02 website-cta-720x320-04

Herfstdeals 2021

Nu straffe HerfstDeals op tal van tegels bij Van Calster! Ontdek ons ruim aanbod. En niet te missen:
ons Patroontegelfestival.

Onze selectie: 138 artikels

Vraag vandaag nog jouw stalen aan!

Laat u het plaatsen liever aan een professional over?

Vraag naar onze plaatsingsdienst.

Onderhoudstips

Graag advies om uw nieuwe vloer verder te onderhouden?