Kom langs tijdens onze Stockverkoop of profiteer van 15 Dolle Badkamerdagen!

Kom langs tijdens onze Stockverkoop of profiteer van 15 Dolle Badkamerdagen!

Welkom bij onze MEGA-Stockverkoop! Wij bieden je een uitgebreide collectie van maar liefst 60.000 m² aan tegels tegen OUTLET-prijzen! Dit is een geweldige kans om je huis of bedrijf opnieuw in te richten met een prachtig nieuwe vloer en zonder je budget te overschrijden.

Zowel in onze standaardformaten van 60x60cm als in grote formaten vind je een ruime keuze aan designs en stijlen.  Zo vind je gegarandeerd de perfecte tegels voor jouw project. Bekijk zeker als eens volgende tegels: de 'Thor Grey' aan een topprijs van €13,99 m² of de 'Gres 2.0' en de 'PDP Marble Arabescato' voor slechts €14,99 m². Of verfraai je terras met deze 3 terrastoppers: 'Laton Bianco', 'Recto Bianco' en de 'Misty Nero'. Alledrie nu aan de uitzonderlijke prijs van €24,99 m² voor extra sterke terrastegels van 2 cm dikte.

Tijdens de stockverkoop kan je genieten van onze Super Stockdeals maar ontdek zeker ook al enkele van onze nieuwe collecties toptegels:

  • De serie 'La Pierre' biedt keramische tegels met de uitstraling van natuursteen
  • De 'Oslo' serie is een keramische parketvloer- en wandtegelcollectie 
  • De 'Kamen Grey' of de 'Paris Bianco', beide prachtige betonlooks van 60x60x2cm voor op je terras

Deze prijzen zijn van toepassing op onze stocktegels, bijgevolg zijn deze slechts geldig zolang de voorraad strekt, wees er dus snel bij!

Onze stockverkoop is voor iedereen toegankelijk, dus nodig gerust vrienden en familie uit om samen met jou te genieten van onze uitgebreide collectie aan stocktegels tegen ongekende prijzen!

Plan je je badkamer te renoveren?  Dan kan je nu kort profiteren van 15% extra korting tijdens onze 15 dolle dagen! Maak hier een afspraak en we geven je vrijblijvend meer info over deze actie en we nemen de nodige tijd om onze aanpak haarfijn uit te leggen.

We hopen je te verwelkomen in een van onze toonzalen. Tot snel!

Team Van Calster