Ontdek onze topreeksen van Fondovalle!

Ontdek onze topreeksen van Fondovalle!

Nieuw in ons assortiment is de topreeks van Fondovalle.  Uitzonderlijke Italiaanse topkwaliteit aan een scherpe prijs.

Fondovalle is bekend om zijn innovaties en verfijnde afwerkingsgraad.  In hun laatste reeks de Pigmento hebben ze via een nieuw bakprocedé de tegel mooi mat gemaakt en extra diepgang meegegeven. Echte kunstenaars.  In elk van hun reeksen bieden ze trouwens steevast meerdere kleuren aan en grotere formaten. Zo produceren ze steeds ook slabs met een formaat van 120 bij 278cm, ideaal voor wie een strak resultaat wenst zonder voegen.

Momenteel bieden wij bij Van Calster 3 series aan van Fondavalle nl. de Portland, Planeto en Pigmento.

Portland

Deze nr. 1 reeks van Fondovalle is een betonlook van een uitzonderlijke kwaliteit. Deze serie heeft een verbluffende afwerking die de effecten van een cementverwerking in detail nabootst.

Planeto

Deze topreeks is een natuursteenlook van een hoge kwaliteit. Deze tegel heeft een unieke afwerking, deze is nl. zo fijn dat je zelfs een schittering ziet op het tegeloppervlak. Identiek aan de natuurlijke variant maar dan kras- en vlekbestendig.


Pigmento

De nieuwste telg van de Fondovalle familie. Via een nieuw bakproces creëren ze een revolutie in de tegelwereld.  Een 3-dimensioneel oppervlak resulteert in een zeer realistische en natuurlijke imitatie. Een matte tegel met een uitzonderlijke kwaliteit in de diepte. Een echte topper! Deze moet je zeker komen bekijken.

En overtuigd? Kom dan eens langs in één van onze toonzalen en ervaar dit vakmanschap van deze Italiaanse topleverancier.

Alvast welkom!

Team Van Calster