Ontdek onze nieuwste parketreeksen

Ontdek onze nieuwste parketreeksen

Vloeren Van Calster presenteert met trots vier nieuwe parketreeksen: Oslo, Bergen, Kopenhagen en Stockholm. Deze reeksen combineren de schoonheid van echt hout met de nieuwste technologieën. Bovendien zijn ze voorzien van het Stayclean-systeem, dat de vloer gemakkelijk schoon te maken en beschermt tegen vuil en vlekken. En met het Perfectfold-systeem is de installatie van deze vloeren moeiteloos en zonder lijm.

De Oslo parketreeks biedt twee prachtige kleuren, Arctic en Landhouse, met brede korte planken van 14,5 cm breed en 107,5 cm lang, en een dikte van 1,3 cm. De planken hebben een klassieke sortering.

De Bergen parketreeks biedt tien kleuren en is verkrijgbaar in de rustic sortering met brede planken van 22 cm breed en 220 cm lang, en een dikte van 1,3 cm. Het oppervlak van deze vloer is voorzien van het unieke Stayclean+ systeem, waardoor de vloer tot 72 uur waterdicht blijft en vuil en vlekken geen kans krijgen.

De Kopenhagen parketreeks biedt zeven kleuren en de keuze uit classic, pure of rustic sorteringen. De planken zijn 14,5 cm breed, 220 cm lang en 1,3 cm dik. De vloer is gemaakt van hoogwaardig Europees eikenhout en is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen.

De Stockholm parketreeks biedt dertien kleuren en de keuze uit classic, pure of rustic sorteringen. De planken zijn 19 cm breed, 182 cm lang en 1,3 cm dik. Deze reeks is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, zodat u gemakkelijk de perfecte vloer kunt vinden die past bij uw interieur.

Met deze vier parketreeksen biedt Vloeren Van Calster een ruime keuze aan kleuren, sorteringen en afmetingen. Bovendien zijn ze allemaal voorzien van het Stayclean-systeem en het Perfectfold-systeem, waardoor de vloer gemakkelijk schoon te maken is en de installatie moeiteloos verloopt zonder lijm.

Kom langs in onze showroom en ontdek zelf hoe deze nieuwe parketreeksen uw huis kunnen transformeren. Onze experts staan klaar om u te helpen de perfecte vloer te vinden voor uw interieur.