Ontdek de nieuwe XXL-platen van Fondovalle

Ontdek de nieuwe XXL-platen van Fondovalle

Als je op zoek bent naar een manier om je interieur naar een hoger niveau te tillen, dan zijn keramische XXL-tegels misschien wel de perfecte oplossing. Deze tegels, die verkrijgbaar zijn in diverse luxueuze uitvoeringen zoals marmer- of betonlook, worden steeds populairder in de tegelwereld. Waar keramische tegels in standaardformaat (60 x 60 cm) nog steeds veelgebruikt zijn, zien we alsmaar vaker XXL-tegels opduiken. Met afmetingen van 120 bij 120 cm voor vloertegels en 120 bij 240 cm voor wandtegels, creëren deze keramische platen een ongelooflijke harmonie in huis. Daarnaast geven ze je ruimte een luxueuze uitstraling die je niet snel bereikt met kleinere tegels.

Een van de grootste voordelen van keramische XXL-platen is misschien wel dat ze een optische illusie creëren waardoor een kleine ruimte groter lijkt dan ze in werkelijkheid is. Dit komt doordat er door het grote formaat van de platen minder voegen nodig zijn, wat zorgt voor een strakke belijning en een ruimtelijk gevoel. Dit maakt XXL-tegels ideaal voor bijvoorbeeld een badkamer of een kleine keuken. Door te kiezen voor dezelfde keramische platen op zowel de vloer als de wand, creëer je bovendien een visuele harmonie die rust en eenheid brengt in je interieur.

Fondovalle is een van de merken die deze keramische XXL-tegels aanbiedt, met series zoals Planeto, Portland en Pigmento. De platen hebben een groot formaat van 1200x2780 cm en zijn beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, van mat tot glanzend. Wat deze platen extra bijzonder maakt, is de technologische innovatie die achter het productieproces zit. Dankzij deze innovatie zijn de platen zeer duurzaam, milieuvriendelijk en bestand tegen krassen, hitte, UV-licht en zuren. Bovendien zijn de tegels onderhoudsvriendelijk omdat er weinig voegen nodig zijn.

Bij Van Calster hebben we grote presentaties van deze platen in onze toonzalen, zodat je ze in hun volle glorie kunt zien en voelen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren over welke XXL-tegels het beste passen bij jouw interieur en stijl. Of je nu gaat voor een moderne betonlook of een klassieke marmerlook, met keramische XXL-tegels geef je je interieur een echte upgrade.