Direct jouw droomvloer thuis

Direct jouw droomvloer thuis

De keuze voor jouw nieuwe vloer is er eentje die moet meegaan voor jaren. Daarom is het belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Vind je het moeilijk kiezen? Geen probleem, probeer onze nieuwe ‘Floor Viewer’. 

Een handige app die je helpt in de keuze van je droomtegel

Via ‘augmented reality’ maakt de nieuwe design tool jouw kamer direct als nieuw. Je kan eenvoudig kiezen uit voorlopig meer dan 1.000 vloeren. Dus aan keuze zeker geen gebrek. Je activeert de ‘Floor Viewer’ door te klikken op de knop onderaan de vloer van je keuze nl. ‘Bekijk dit in mijn kamer’. Vervolgens pas je de vloer aan in één van de voorgeselecteerde kamers. Ofwel laad je een foto op van je eigen kamer(s). De geselecteerde vloer wordt direct, automatisch en op schaal in je ruimte weergegeven. Bijzonder hier is dat de tegel van je keuze wordt getoond met jouw meubels, lichtinval enz. 

Kies uit zoveel tegels je wil

Vergelijk met zoveel tegels als je zelf wil en werk eventueel ook met meerdere foto’s. Toch nog een hulplijn nodig? Deel je foto dan snel via email of Facebook met familie of vrienden. Handig, toch!