Onderhoud van tegels

Hebt u uw wonderbaarlijke vloer gekozen en hebt u graag advies om deze verder te onderhouden. Bekijk onderstaande tips voor verdere informatie.

Onderhoudsvoorschriften

Nadat uw droomtegel geplaatst is, wil je deze natuurlijk op de juiste manier onderhouden om deze proper te maken en deze ook zo te houden.

Onderhoudsvoorschriften keramische tegels

Cementsluierverwijderaar

Na het invoegen van uw keramische tegel, blijft er steeds cementsluier op uw tegel plakken. Na een drietal weken uw vloertegel enkel met water te poetsen, dien je deze eerst te poetsen met de KF Cementsluierverwijderaar van Lithofin. Klik op onderstaande link voor meer informatie.

Technische informatie

Onderhoudsreiniger

Als uw keramische vloertegel volledig proper is en je wilt een product om deze wekelijks te onderhouden, kan je kiezen voor de FZ Onderhoudsreiniger van Lithofin.

Technische informatie

Intensiefreiniger

Is uw keramische vloertegel sterk vervuild? Gebruik dan KF Intensiefreiniger van Lithofin. Dit product lost hardnekkig vuil, olie- en vetlagen, rubber- en schoenvegen, polymeer- en waslagen, zelfglanzende emulsie enz. op en verwijdert ze.

Technische informatie

Sanitairreiniger

Lithofin KF Sanitairreiniger lost kalk- en vuilafzettingen, watersteen, zeep- en vetresten, roest, urineaanslag op, zodat ze met water afgespoeld kunnen worden.

Technische informatie