Van Calster: ‘omdat élke tegel telt’!

Van Calster: ‘omdat élke tegel telt’!

Van Calster is nog steeds één van de snelst groeiende bedrijven in de Vlaamse tegelsector. Dit is het resultaat van drie generaties vakmanschap en ervaring in de verkoop & plaatsing van tegels. Doordat we bij duizenden klanten effectief ook zelf de installatie deden, weten we als geen ander wat écht belangrijk is bij de plaatsing van een nieuwe vloer. Deze kennis geven we graag door aan onze klanten.

Inspelen op een markt in verandering

Bouwgronden worden steeds duurder en vastgoedprijzen swingen de pan uit. Dat betekent dat bouwers en verbouwers steeds minder budget overhouden voor de renovatie of afwerking van hun woning. En de vloerbekleding komt dan vaak nog achteraan dit proces. Hier willen we bij Van Calster graag een antwoord op bieden.

Hoe doen we dit? Door een ruim gamma  tegels aan te bieden aan betaalbare prijzen. En waarom?  ‘Omdat élke tegel telt’. Hier zitten 2 boodschappen in vervat. Ten eerste kan je tegel in deze context zien als euro: omdat elke euro telt. Zeker bij jonge bouwers schiet het budget op het einde van het bouwproces vaak tekort.  Om ook deze mensen hun droomtegel te gunnen, biedt Van Calster kwaliteitstegels aan tegen zeer scherpe prijzen. En omdat élke tegel telt, is het gamma zeer breed, voor elk wat wils.  Dit vertaalt zich tevens in zeer grote toonzalen van een kleine duizend m² en meer. Zo kiezen al onze klanten direct voor die droomtegel en niet voor een tijdelijke oplossing. En zo win je zelfs 2 keer!

Lage prijzen door beheer eigen productie van A tot Z

Hoe kunnen ze bij Van Calster deze kwaliteit aanbieden voor deze toch wel zeer lage prijzen? Dit kunnen we realiseren omdat we het volledig productieproces zelf van A tot Z beheren en controleren: van ontwerp tot afgewerkt product. We schakelen de tussenhandel uit door rechtstreekse fabricatie en we laten in grote aantallen aanmaken. Ons magazijn in Tessenderlo laat toe om duizenden m² van elke tegel te stockeren.

Benieuwd naar ons aanbod? Ontdek een deel van ons gamma online of spring eens binnen in één van onze 5 grote toonzalen. Je vindt er echt alles: van cementlook tegels, betonlooks, natuursteenlooks tot vele designs van patroontegels. En vaak beschikbaar in meerdere kleuren en verschillende formaten: van de kleine patroontegeltjes van 20 op 20 cm tot grote XXL tegels van 120 bij 120 cm alsook wandtegels en mozaïektegeltjes.

Op zoek naar tegels? Kijk gerust rond en vergelijk, maar spring zeker eens binnen in één van onze ruime toonzalen en garandeer je van de beste koop.

Ontdek onze laatstepromoties hier.

Groetjes,

Team Van Calster