Nieuw XXL terrasformaat in topreeks Fondovalle

Nieuw XXL terrasformaat in topreeks Fondovalle

Van Calster Vloeren heeft groot nieuws te melden: Fondovalle heeft recentelijk 80x80x2 cm tegels aan het gamma van de series Portland, Planeto en Pigmento toegevoegd. Fondovalle is een van de toonaangevende producenten van keramische tegels en staat bekend om zijn innovatieve en stijlvolle ontwerpen. Met deze toevoeging bewijst Fondovalle nogmaals dat het een voortrekker is op vlak van keramische tegels.

De 2 cm dikte van deze keramische tegels biedt talloze voordelen. Zo zijn deze tegels uiterst sterk, slijtvast en bestand tegen vorst, krassen en vlekken. Dit maakt ze bij uitstek geschikt voor buitengebruik, maar ook binnen kunnen ze zonder problemen gebruikt worden. Daarnaast is het leggen van deze tegels op een dragende ondergrond veel eenvoudiger dan het plaatsen van traditionele dikke tegels. Het resultaat is een stevige en stabiele vloer die lang meegaat.

Maar dat is nog niet alles: de Portland, Planeto en Pigmento series hebben stuk voor stuk een superieur design en kwaliteit. Deze keramische tegels hebben een unieke uitstraling die geïnspireerd is op de natuurlijke schoonheid van steen. De Portland serie bijvoorbeeld, heeft een authentieke betonlook die zich perfect leent voor een moderne en industriële stijl. De Planeto serie daarentegen heeft een natuurlijke uitstraling die de warmte en gezelligheid van een landelijk interieur benadrukt. De Pigmento serie ten slotte heeft een verfijnde en elegante uitstraling die zich uitstekend leent voor een luxueuze woonstijl.

En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen deze tegels zowel binnen als buiten gebruikt worden. Dankzij de toevoeging van de 80x80x2 cm tegels aan deze series, kunnen deze prachtige stijlen nu naadloos van binnen naar buiten doorgetrokken worden. Zo creëer je een harmonieuze en stijlvolle sfeer in en rondom je woning.

Bij Van Calster Vloeren kan je deze superieure keramische tegels van Fondovalle verkrijgen. Contacteer ons gerust voor meer informatie of kom langs in onze toonzaal om deze tegels met eigen ogen te bewonderen.