Natuursteen tegels, uniek en sfeervol

Natuurstenen vloeren hebben een reputatie van duurzaamheid en kwaliteit. Het is een zeer solide materiaal d...

Natuurstenen vloeren hebben een reputatie van duurzaamheid en kwaliteit. Het is een zeer solide materiaal dat met de juiste behandeling extreem lang meegaat (letterlijk honderd jaar) en vooral ook zeer mooi oogt. Natuursteen in uw badkamer, keuken of living zorgt direct voor een sfeervolle en luxe uitstraling. En wat dacht u van een natuursteen terras? Een stijlvolle en natuurlijke aanvulling op uw tuindesign!

Natuurstenen vloer? Laat u adviseren!

Er is een grote diversiteit aan natuursteensoorten met ieder zijn unieke uitstraling en samenstelling. Door de talloze mogelijkheden is het niet altijd gemakkelijk om de juiste natuurstenen vloer te kiezen. Zo zijn niet alle natuursteen tegels geschikt voor plaatsing op een terras of vochtige ruimte. Laat u daarom vakkundig voorlichten door één van onze specialisten, zo kan u zonder zorgen genieten van uw nieuwe natuurstenen vloer.

Keramische vloertegels

De laatste jaren zijn keramische tegels zeker een belangrijk en betaalbaar alternatief voor natuursteen tegels. Zo vindt u haast perfecte imitaties van blauwe steen, graniet, marmer,... waarin de kleinste fossielen perfect worden nagebootst. Een keramische tegel biedt tevens het voordeel dat deze krasbestendig en vlekbestendig zijn. Bekijk de keramische imitaties zeker eens naast de echte variant bij een bezoek aan onze toonzaal!

201810-leveling-systeem-720x360

Gratis leveling systeem

Profiteer nu tijdens onze opendeurdagen, bovenop onze laagste prijzen, tijdelijk van een GRATIS nivelleersysteem!

tot
Onze selectie: 5 artikels

Laat u het plaatsen liever aan een professional over?

Vraag naar onze plaatsingsdienst.

Onderhoudstips

Graag advies om uw nieuwe vloer verder te onderhouden?