Zomeractie: profiteer van de Beste Voorwaarden op je Nieuwe Badkamer!

Zomeractie: profiteer van de Beste Voorwaarden op je Nieuwe Badkamer!

Deze zomer is het perfecte moment om je badkamer een opfrisbeurt te geven! Bij Van Calster hebben we dan ook een geweldige actie uitgewerkt. Tijdens onze Zomeractie profiteer je van een aanzienlijk voordeel en bijkomend een extra renovatiekorting op een volledige badkamerrenovatie.

Wat bieden wij?

  • 15% korting op een volledige badkamerrenovatie: transformeer je badkamer met onze professionele renovatieservice van A tot Z en geniet van een aanzienlijke besparing.
  • Bijkomende renovatiekorting: vraag naar onze extra renovatiekorting in een van onze toonzalen en ontdek hoe je nog meer kunt besparen.

Kom langs in een van onze toonzalen om de mogelijkheden te bespreken en je te laten inspireren door onze prachtige badkameropstellingen. Onze experts staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het realiseren van jouw droombadkamer.

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een persoonlijk adviesgesprek? Maak dan een afspraak via onze website. We verwelkomen je graag in een van onze toonzalen om samen je renovatieplannen en je extra korting ;-) te bespreken.

Mis deze unieke kans niet en geef je badkamer de make-over die het verdient, en nu met de beste voorwaarden tijdens onze Zomeractie!

Tot snel bij Van Calster!

Groetjes
Team Van Calster


*  Onze Zomeractie loopt nog t.e.m. za. 24 augustus 2024 op een volledige badkamerrenovatie.