Renoveer je badkamer en krijg al je sanitair aan ‘den helft’

Renoveer je badkamer en krijg al je sanitair aan ‘den helft’

Ben je van plan je badkamer te renoveren? Dan is het nu het moment om je plannen uit te voeren. Als je in april je badkamer laat renoveren bij Van Calster, krijg je alle sanitair aan 50%.

Een aanzienlijke investering

Een badkamerrenovatie kan een grote investering zijn, maar het kan ook een enorme upgrade betekenen van je huis. Bij Van Calster willen we het voor jou zo gemakkelijk mogelijk maken om de badkamer van jouw dromen te realiseren. Daarom bieden we je nu tijdelijk deze unieke kans om te profiteren van een korting van 50% op al het sanitair dat nodig is voor jouw badkamerrenovatie.

Maximaliseer je budget

Deze korting biedt je niet alleen de kans om te besparen op jouw renovatiekosten, maar ook om jouw budget te maximaliseren en meer te krijgen voor jouw geld. Altijd gedroomd van die zwarte of zelfs gouden designkranen? Of van die strakke regendouche of van dat luxe badkamermeubel?

Draag bij aan een beter milieu

Bovendien zijn de voordelen van deze korting niet alleen financieel. Een badkamerrenovatie met nieuw sanitair kan een enorme upgrade betekenen voor de functionaliteit, het comfort en de esthetiek van jouw badkamer. Met deze actie kun je erop vertrouwen dat je niet alleen geniet van een mooi ogende badkamer, maar kan je ook kiezen voor producten die duurzaam en energiezuinig zijn.

50% korting op ALLE sanitair

Bij Van Calster beperken we ons niet tot enkel het toilet of tot een gratis kraan maar deze korting geldt voor alle sanitair-artikelen. Denk maar aan je (losstaand) ligbad, (hang)toilet, alle kraanwerk (bad, wastafel, douche), de inloopdouche, de douchebak, de douchecabine, het douchescherm, alle lavabo's, een spiegelkast, het badkamermeubel, de radiator, de handenwasser, de kolomkast,... en nog eens alle accessoires. Dat is pas een STRAFFE KORTING, toch?

Door te profiteren van onze korting van 50% op al het sanitair, kun je nu eindelijk die langverwachte badkamerrenovatie uitvoeren zonder jouw budget te overschrijden en alsnog te kiezen voor de laatste trends. We heten je van harte welkom in onze showroom en kijken ernaar uit om je te ontmoeten en jou te helpen bij het realiseren van jouw droombadkamer. Maak hier alvast een afspraak met een van onze  deskundige adviseurs. We nemen graag de nodige tijd om te luisteren naar al je wensen.

Hopelijk tot snel!

Groetjes

Team Van Calster

Pssst... Op zoek naar tegels?  Hier meer info over onze Stockverkoop.