Profiteer deze maand van TERRASWEKEN bij Van Calster!

Profiteer deze maand van TERRASWEKEN bij Van Calster!

Heel de maand juni kan je profiteren van onze scherpste TERRASDEALS. Ons gamma is gebaseerd op keramische terrastegels. Deze terrastegels in keramiek hebben een dikte van 2 cm waardoor ze extra sterk zijn en bestendig tegen weer, vorst en wind.

Ontdek zeker onze terras SUPERDEALS: elk kwalitatieve, budgetvriendelijke tegels van 2 cm dik van een uitstekende kwaliteit.

- TOPDEAL 1: PDP Pietra Black: deze keramisch terrastegel is geïnspireerd op een donkere Belgische blauwe steen, waardoor hij perfect is voor plaatsing in en rond een moderne landelijke woning.

- TOPDEAL 2: Context Light Beige:  2 cm keramiek serie in een terrazzo stijl natuursteenlook. Deze serie bestaat uit twee beigetinten dewelke amper te onderscheiden zijn van echte natuursteen met alle voordelen van keramische tegels.

- TOPDEAL 3: Porter Black-Grey-Taupe: het design van de Porter serie is een blend tussen cement en natuursteen met enkele blauwe steenachtige elementen. En deze tegel heeft een verweerd effect voor die unieke look.

Ontdek hier ons volledig online gamma van terrastegels in natuursteenlook, betonlook maar ook in houtlook, Terrazo,... en zo veel meer. 

Of bezoek een van onze toonzalen bij jou in de buurt om de kwaliteit van deze een voor een unieke tegels te ervaren.

Hopelijk tot snel.

Groetjes

Team Van Calster