Nieuw gamma kwaliteitsvloeren aan de scherpste prijzen

Nieuw gamma kwaliteitsvloeren aan de scherpste prijzen

Nieuw in ons aanbod een ruim gamma van eigentijdse tegels aan de laagste prijzen in de markt. Voor elk wat wils, speciaal ontwikkeld voor de Vlaamse markt. Zo vind je in het nieuwe gamma meerdere cementlook tegels, betonimitaties, natuursteenimitaties enz. En vaak beschikbaar in meerder kleuren en verschillende formaten van 30x60cm, 60x60cm, 60x120cm tot mozaïek.

Inspelen op een markt in verandering

Bouwgronden worden duurder en duurder, de vastgoedprijzen liggen erg hoog, enz. Dat betekent dat (ver)bouwers steeds minder budget overhouden voor renovatie of afwerking van hun woning. Verder merken we in de tegelmarkt maar al te vaak enorm grote prijsverschillen op, vaak voor dezelfde kwaliteit of zelfs identiek dezelfde tegel.

Daar willen wij bij Van Calster nu op inspelen door een hoog kwalitatief gamma tegels op de markt te brengen aan de laagste prijs.  En daar zijn we in geslaagd met ons eigen gamma onder de naam ‘Piedra di Perle’.

Deze lage prijzen kunnen we realiseren omdat we het volledig proces van ons huismerk zelf beheren en controleren. Van ontwerp tot afgewerkt product. We schakelen de tussenhandel uit door rechtstreekse fabricatie en we laten in grote aantallen aanmaken. Ons nieuw magazijn in Tessenderlo laat toe om duizenden m² van elke tegel te stockeren.

Ons advies, op zoek naar tegels, kijk gerust rond en vergelijk, maar spring zeker ook eens binnen in één van onze toonzalen en garandeer u van de beste koop.

Bezoek één van onze 5 toonzalen of ontdek onze laatste promoties.