Heropening condities: Gratis BTW op jouw badkamerrenovatie

Heropening condities: Gratis BTW op jouw badkamerrenovatie

Ongeziene actie in renovatieland

Tijdens onze heropening, pakt Van Calster uit met een bijzondere actie.

Niemand betaalt graag BTW, het is immers geld waar je niks voor in de plaats krijgt. Van Calster, specialist in badkamerrenovaties, betaalt tijdens de heropeningsdagen de btw op jouw renovatie gewoon terug. Van zo’n stevige korting kan je als bouwer of verbouwer alleen maar vrolijk worden. 

Ook bij oudere badkamerrenovaties waarvoor je normaal maar 6% btw betaalt, omdat de woning ouder is dan 10 jaar, geeft Van Calster het volle pond terug. Dus ook hier krijg je een korting alsof je 21% btw zou betalen.

Hoeveel moet ik betalen?

Wil je weten hoeveel je betaalt, neem dan even je calculator bij de hand. De prijs inclusief btw deel je door 1,21. Dit houdt in dat het toegevoegde BTW-bedrag van 21% als korting wordt gegeven.

Nog vragen? Lees dan zeker ons ‘FAQ’-sectie met een antwoord op alle veelgestelde vragen. Of kom langs in één van onze toonzalen en we rekenen voor jou de korting uit. 

We ontvangen je graag op afspraak voor de renovatie van jouw nieuwe badkamer. We namen alvast al de nodige maatregelen om dit veilig te laten gebeuren. 

De wettelijke heffingen op BTW blijven gehandhaafd tijdens deze actie. Het op de factuur vermelde btw-bedrag is inbegrepen in de actie-verkoopprijs.