Actiedagen met nu gratis sanitair t.w.v. 4.000 euro

Actiedagen met nu gratis sanitair t.w.v. 4.000 euro

Krijg nu 4.000 euro Gratis Sanitair bij aankoop van een badkamerrenovatie

Bij Van Calster geloven we dat élke badkamer een oase van comfort en stijl verdient. Daarom kan je tijdens onze ACTIEDAGEN genieten van een Sanitaircheque t.w.v. maar liefst 4.000 euro.

Dit is jouw kans om die luxe kraan, moderne douchecabine, stijlvolle wastafel en nog veel meer uit te kiezen.

Hoe werkt het?

Het is eenvoudig! Maak gewoon een afspraak met een van onze deskundigen voor gratis advies. We bespreken graag al jouw renovatiewensen en begeleiden je bij het ontwerpen van de voor jou  ideale badkamer. En hier is ons aanbod: na het bespreken van je renovatieplannen ontvang je een korting ter waarde van €4.000 om gratis sanitair uit te kiezen. Je krijgt de vrijheid om producten te selecteren die perfect bij jouw stijl en behoeften passen.

Deze actie is slechts tijdelijk geldig

Wacht niet langer en profiteer van deze unieke gelegenheid om je badkamerwensen werkelijkheid te laten worden. Mis deze kans niet om jouw badkamer te transformeren in een oase van comfort en stijl.

Maak vandaag nog een afspraak en laat ons helpen bij het creëren van die droombadkamer. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het renovatieproces en om je die extra luxe te bieden met €4.000 aan gratis sanitair. Wij kijken ernaar uit om jouw badkamerdromen werkelijkheid te laten worden!

Hopelijk tot snel in een van onze toonzalen!

Groetjes,

Team Van Calster

Actie geldig t.e.m. 31/10/2023 bij een volledige badkamerrenovatie. Sanitair t.w.v. €4.000 incl. btw. Voorwaarden in de winkel.