Actiedagen met de laagste prijzen en een gratis levellingsysteem!

Actiedagen met de laagste prijzen en een gratis levellingsysteem!

Beste klanten

De herfst staat voor de deur en dat is het ideale moment om je huis gezellig en stijlvol in te richten. En wat is er nu beter dan dat te doen met de mooiste tegels?

Ontdek ons nieuwe gamma tegels aan de laagste prijzen!

Bij Van Calster zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten het beste aanbod te doen en deze herfst is geen uitzondering. We hebben een ruim assortiment tegels samengesteld, variërend van klassiek tot eigentijds, en dit alles tegen straffe prijzen. Of je nu je keuken, badkamer of woonkamer wilt transformeren, we hebben de perfecte tegels voor jouw project.

Maar dat is nog niet alles!

Krijg nu een GRATIS levelling systeem & leg jouw vloer perfect vlak!

Wij helpen onze klanten graag met het leggen van de perfecte vloer. Daarom lanceren we nu ons GRATIS levelling systeem bij aankoop van je tegels. Hiermee kan iedereen, van doe-het-zelver tot ervaren tegelzetter, moeiteloos een perfect vlakke vloer leggen. Geen gedoe meer met ongelijke tegels of oneffen oppervlakken. Met ons levelling systeem wordt het leggen van tegels een fluitje van een cent!

Wat krijg je?

Op basis van het tegelformaat ontvang je per m² aangekochte tegels het nodige aantal level clips en wedges alsook een plastic tang om de wedges aan te drukken. Zo leg je zelf de perfecte vloer. Doe je liever beroep op een professional om je vloer te plaatsen?  Ook dat kan, meer info op deze site of maak een afspraak in onze toonzalen.

Kies voor Van Calster en creëer jouw droomvloer!

Bij Van Calster streven we ernaar om jouw tegeldromen werkelijkheid te maken. Met ons uitgebreide assortiment, onklopbare prijzen en nu zelfs een GRATIS levelling systeem, is er geen betere tijd om jouw ruimtes te transformeren en te genieten van een prachtige nieuwe vloer.

Dus waar wacht je nog op? Kom vandaag nog naar Van Calster en ontdek onze herfstdeals op tegels. Creëer jouw droomvloer met Van Calster!

Groetjes,

Team Van Calster

Let op: deze aanbieding is slechts tijdelijk geldig en loopt tot 31/10/2023 of zolang de voorraad strekt. Meer info bij onze collega’s in de winkel in je buurt.