XXL Deals! Een actie van (groot) formaat!

XXL Deals! Een actie van (groot) formaat!

Een actie van (groot) formaat!

Grote tegels zijn inmiddels ingeburgerd. Zeker in moderne interieurs omdat ze de ruimte een strak uitzicht en een bijzonder cachet geven. Ben je aan het bouwen of staat er een verbouwing op de agenda? Sla je voorraad dan nu al in want bij Van Calster pakken we uit met onze XXL Deals!

Groot is de nieuwe norm

De kleinere standaardformaten die vroeger de norm waren, maken meer en meer plaats voor grootformaattegels. Die brengen meer eenvoud en rust in het interieur en hebben een sterk verruimende effect.

Extra grote tegels aan extra kleine prijzen

Bij Van Calster volgen we de nieuwe trends en tendensen op de voet. We hebben dan ook een enorme keuze aan grootformaattegels. En er zitten erg interessante deals op de formaten 120x60cm, 90x90cm, 75x75cm en 80x80cm.

Als tegel van de maand koos Van Calster de stijlvolle  Cemento Cloud, betonlook XXL uit. Deze tegel van 90x90cm is verkrijgbaar in 2 kleuren en wordt aangeboden aan een uitzonderlijke prijs van 19,99 euro per m². Een koopje van formaat! En er is meer. Een aantal gerenommeerde exclusievere merken zoals Atlas Concorde en Cotto d’Este zijn tijdens de XXL Deals te koop aan weggeefprijzen.

Bekijk hier onze deals of spring eens binnen in één van onze ruime toonzalen in Antwerpen, Boortmeerbeek, Geel, Hasselt of Turnhout. Samen goed voor bijna 10.000 m² wooninspiratie. De XXL Deals lopen nog t.e.m. 30/6/2018 of zolang de voorraad strekt.