Badreno opendeurdagen. Nu met GRATIS inloopdouche !

Badreno opendeurdagen. Nu met GRATIS inloopdouche !

Lekkende kranen, onhandige douchegordijnen, schimmels,…  Is je badkamer helemaal passé en afgeleefd? Voldoet ze niet meer aan de huidige comfortnormen? Staat je ‘wasgelegenheid’ niet  alleen figuurlijk, maar ook letterlijk synoniem voor een koude douche?  Dan is het hoog tijd om een badkamerrenovatie te overwegen. Enkele gouden tips: overweeg ook een inloopdouche, stem je badkamer af op de toekomst en kom zeker bij Van Calster je licht opsteken.

Overweeg een inloopdouche

Bij Van Calster kan je rekenen op een enorm grote keuze aan tegels: honderden designs, kleuren en verschillende formaten, sober en strak maar ook nostalgisch retro, een mozaïekwand of opvallende eyecatchers,… Er zijn zoveel mogelijkheden als er tegels zijn.

Een deskundig geplaatste inloopdouche is zeker een aanrader. Je voorziet hiermee een praktische, veilige en comfortabele manier om te douchen. Geen opstapjes en uitschuivers meer en voldoende ruimte en onderhoudsgemak. Met een glazen wand en een regendouche is de beleving compleet. Bovendien zal je badkamer  nog vlot te gebruiken zijn als je later minder goed te been bent.

Een fenomenale opendeuractie

Onze badkameradviseurs staan je graag bij met raad en daad. Tijdens de opendeurdagen die tot eind mei doorgaan in onze toonzalen kan je je slag slaan.  Jawel! Je leest het goed: wie zijn badkamerrenovatie in onze vakkundige handen geeft, krijgt er nu tijdelijk gratis een luxueuze inloopdouche bovenop. Voorwaarden in de winkel.

Maak hier een afspraak met één van onze adviseurs.